Szóbeli abúzus-e a nevetségessé tevés, kigúnyolás?
1. 7. 8. és 9. válaszoló vagyok
A szégyenítést nem a boldogságod miatt mondtam, hanem azért mert nem tudja hol a határ!
Egyébként a főnöknek is van főnöke, szerezz tanukat és rúgasd ki a férfit!
(Én 26 éves férfi vagyok és még én is tudom hogy egy ilyen szexuális zaklatás után egyszerűen ostobaság olajat önteni a tűzre!)
Velem is volt ilyen. Mikor jött az illető, behívtam egy üres hívásba magammal teamsen és elindítottam a felvétel rögzítését. Az egész videón csak én látszódom és az, ahogy nekem mondja a kollégám a gusztustalanságát én meg visszakérdezek, hogy "István, miért kell ezt nekem elviselnem nap mint nap ezen a munkahelyen, miért nem lehet kulturáltan viselkedni egy nővel?" és erre is valami nevetgélő gagyogó válasz érkezik.
Lett egy-két ilyen felvételem, majd behívtam ebbe a beszélgetésbe a főnököm és a menedzsert.
Ne félj, másnap már nem dolgozott ott. De ha nem rúgják ki, én megyek és az egész világnak kiteregetem a szennyest. Azt is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!