Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Leszbikusok ti mivel foglalkoz...

Leszbikusok ti mivel foglalkoztok, vagy mit tanultok?

Figyelt kérdés

2022. nov. 10. 22:41
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
89%
Nem vagyok leszbikus, de van pár haverinám, aki az. Az egyikük egy bankban back office-ban van, a másik reptéren dolgozik, a harmadik grafikus.
2023. febr. 12. 19:16
 22/28 anonim ***** válasza:
87%
Portás
2023. márc. 14. 14:12
 23/28 anonim ***** válasza:
81%
Boncmesternek tanulok
2023. márc. 15. 00:18
 24/28 anonim ***** válasza:
78%

A szexuális orientáció hogy kapcsolódik aa foglalkozáshoz? Más bolygóról származnak? Vagy nem dolgoznak, vagy őket csak bizonyos helyre veszik fel v mi? Nem értem a kérdésed...

Egy heteró alkalmazott

2023. márc. 22. 10:28
 25/28 anonim ***** válasza:
86%
illusztrátor, grafikus
2023. márc. 22. 18:29
 26/28 anonim ***** válasza:
81%
Irodai adminisztrátor vagyok, a párom call centerben dolgozik.
2023. okt. 30. 11:22
 27/28 anonim ***** válasza:
75%

24, nagyon anekdotikus lesz a válaszom, de nem igazán találtam olyan forrást, ami ezt hitelesen alátámasztaná, vagy vizsgálná (mondjuk pár percnél nem is kerestem tovább egy fórum kommentjéhez, nyilván ha valaki szakdolgozati témájának választja, az talál majd felméréseket erről, nekem nem sikerült).

Én írtam az egyik barátnőmről, aki meleg és reptéri dolgozó (21-es válasz). A válaszban szereplő leányzó megfigyelése, hogy mind a budapesti reptéren, mind az új, nyugat-európai reptéren rengeteg az LMBTQ ember, és valamiért a balkezesek. Már budapesten is feltűnt neki, de az új városában meg is számolták a kollégáival, és kiderült, hogy a dolgozók több, mint fele balkezes, míg az össztársadalomban a balkezesek aránya kb 5-10%. Ezzel nem amellett érvelek, hogy ha neked van A tulajdonságod (mondjuk meleg vagy), akkor ez akkora arányban határozná meg az érdeklődési köröd, meg a személyiséged, hogy predesztinálva legyél egy bizonyos karrierútra, ez nincs így, mint a válaszokból is látszik, elég sokféle foglalkozást neveztek itt meg. Viszont van pár szakma, ami valamiért különösen népszerű egy bizonyos embercsoport köreiben. Most nagyon leegyszerűsítve, ott vannak a férfiak közt népszerű szakmák, meg a nők közt népszerűek. Nem jelenti azt, hogy mondjuk mérnökinformatikára ne iratkoznának be lányok, vagy fiúk ne képeznék magukat kisgyermekgondozónak, de azért látható egy tendencia, ezt szerintem kár lenne tagadni.

2023. okt. 30. 15:19
 28/28 anonim ***** válasza:
75%

Kellemes, minket kímélő, csendesen elfogadó melóhelyeket, ahol normális és nem zavaró a társaság. Ahol nem számít igazán, a romantikus és egyéb hovatartozásod, és pénzt keresni vagy ott, és a munkában megélni magad, hisz kényszer. Ettől még lehet nagyon élvezetes. A jelenlegi munkahelyem, ahol manapság kezdtem, kedves emberek amerre csak küldenek. Az akivel együtt kezdtem, második nap rákérdezett, hogy meleg vagyok-e. Természetesen nagyon illedelmesen, négy szemközt, amikor megvolt rá a hangulat. Ő azért dolgozott ott, mert sok ismerőse dolgozik nálunk.

Szóval ő, aki nagyon illedelmes, hihetetlenül értelmes, és együtt segítettük egymást a kezdők napjain, és olyan közeli viszonyba alakult a beszélgetés másfél munkanap után, hogy rákérdezett és tudta, hogy ez, és ahogyan teszi, jó úgy. Neki sok ismerőse..., szóval normális emberek már dolgoztak itt.

Remélem későbbi frissítésre válaszolnak, az akkor aktív tagok! :))

2023. nov. 6. 07:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!