Mennyi idő mire kibukik valakiről, hogy semmi érzéke nincs a munkakörhöz?
Diploma után egy kis családi vállalkozásnál voltam egy irodai laza pozícióban, viszont mivel inkább a tapasztalatszerzést gondolom fiatalon a fontosabbnak, ezért jelentkeztem egy multihoz, egy teljesen más pozícióra.
2,5 hete dolgozom itt, viszont egyenlőre azt érzem, hogy semmi közöm sincs a munkakörhöz, és soha nem fogom tudni megtanulni, bármennyire is szeretném.
Ami nehezítés, hogy az egyik cégcsoport, akikkel dolgozni fogok, hozzájuk aki betanítana felettesem holnap lesz utoljára, ezért az egész kapkodósra sikerült, és nekem nem is jött át a magyarázata sok esetben, ha belekérdeztem és válaszolt, csak jobban összezavarodtam.
Eddig csak néztem, hogy a többiek hogy dolgoznak, meg videóra volt rögzítve az egész, jövőhéten viszont már élesben én fogok csinálni mindent, és akárhányszor nézem meg a felvett videókat amiben valamelyik felettesem csinálja, úgy érzem, hogy én ehhez hülye vagyok...:D
Az egyetlen reményem az, hogy ha majd én csinálom, akkor nem fog majd vészesnek tűnni.
Azt mondják 3-4-5 hónap mire rlvileg rutinszerűen fog menni a dolog, annyira összetett, hát ebben is csak reménykedni merek :D
18 éve vagyok az államigebn egy olyan munkakörben amihez se végzettségem se affinitásom se semmim. és csinálom 18 éve. HOGY? SZARUL.
És? kirúgnak? nem.
bért megkapom? Meg.
Hát akkor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!