Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Erős szemkontaktus mit jelent?...

Erős szemkontaktus mit jelent? Két nő között?

Figyelt kérdés
2022. nov. 5. 21:27
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz, csak úgy random erre normális választ adni. A bambuláson át a flörtölésen keresztül a dominanciáig bármi lehet.
2022. nov. 5. 21:28
 2/8 A kérdező kommentje:
No vagyok,nemrég kerültem új munkahelyre és a főnökasszony általában az én tekintetemet keresi,ha nem nézek rá akkor megszólít,hogy figyeljek rá! Csak néha kicsit kellemetlenül érzem magam...
2022. nov. 5. 21:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Autista vagy? Mit zavar? Nézz vele farkasszemet pislogás nélkül. Lehet azt hiszi, el vagy varázsolva, bambulsz. Lesd te is megállás nélkül a gyökeret, akkor csak abbahagyja.
2022. nov. 5. 21:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha a főnököd néz az azt is jelentheti pl. munka közben, hogy nézi hogyan dolgozol. De ha most arra gondol sz, pl. szünet közben is, akkor csak ismerkedni akar veled, mint emberrel, hiszen új vagy.
2022. nov. 5. 21:43
 5/8 A kérdező kommentje:
Jaj nem munka közben néz :)néha be kell menni hozzá az irodába,van rajtam kívül még 6 emberre,ketten vagyunk újak,de úgy vettem észre,hogy leginkább engem néz,pl. adott most papírt és azt néztem és rám szólt ,hogy rá figyeljek!
2022. nov. 5. 21:47
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet azért téged néz most jobban, mert te vagy az új és azt gondolja, hogy rád most jobban kell figyelnie. Tartsd a szemkontaktust és ha beszél akár hozzád, akár az egész csapathoz, nézz oda, akkor nem fogja azt hinni, hogy nem figyelsz oda.
2022. nov. 5. 22:07
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem csak én vagyok új! De persze figyelek rá nincs is ezzel baj! Még nem is látok semmi mást a dolgok mögé,csak érdekelt más véleménye erről a dologról!
2022. nov. 5. 22:19
 8/8 anonim ***** válasza:
xd
2022. nov. 7. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!