Elkövettem egy hazugságot, de úgy érzem muszáj volt?
Figyelt kérdés
Megváltozott munkaképességűként dolgozok négy órában. Szeptembertől elég jelentősen megemelték a fizetésem, ezt akkor a csoportvezetőnek megköszöntem de senkinek nem mondtam. Van egy kolleganőm akivel nagyon jól megvagyunk, és ő ma kicsit kérdezgetett erről, hogy nekem eléri a fizetésem a 80. Ezret? Mondtam hogy nem. De csak azért mondtam ezt mert bizalmatlan vagyok az emberekkel, nem akarok egy esetleges rosszindulatot, mert pénzről van szó és kényes téma. Nem mertem elmondani a kedves kolleganőmnek. Ez bánt. Mert szeretem és megosztanám vele.2022. nov. 5. 19:03
1/1 anonim válasza:
Jól tetted, hogy nem mondtad el. Munkatársaknak a fizetésünkről nem beszélünk, mert nem mindenki tudja elfogadni, ha többet keres a kollégája nála. Én 1x mondtam el a fizetésemet és másnap visszahallottam, hogy a kolléga a főnöknél balhézott, hogy nekem miért annyi a fizum amennyi és neki miért nem sokkal több. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!