Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért én érzem magam rosszul...

Miért én érzem magam rosszul emiatt?

Figyelt kérdés

Van egy hivatalos állásom. Meg van két munkám ami biztonsági őrös munka,de nem hivatalos. De ebből az egyik időszakos pár órás kb 1,5 havonta 2x4óra; a másik fixebb, de ugyanaz a főnök, aki ráadásul jó ismerősünk. Hozzá már a fixebb munkája előtt is jártam dolgozni az időszakosra alkalmanként.

Mikor hozzá mentem dolgozni azt mondta bejelent a fixebb helyre. Ennek 5hónapja és nem történt semmi. Azt mondta h ha a fixebb helyén dolgozok beosztás szerint, de az időszakosra is menni kell, akkor megoldjuk arra az időre és ha végeztem megyek vissza.

Na erre se szólt egyszer se, amióta ott vagyok nála,pedig azóta már volt ott is munka.

Most úgy alakult h a főállásomban többet kell lennem az ünnepek miatt. Ezt tudtam is, de nem tudtunk megoldást találni így most szóltam h dec.1ig vagyok utána nem tudok menni tovább keressen mást.

Őszintén magamat se értem.

Nem kib.szni akartam senkivel holott én úgy érzem korrekt voltam.

Most mindenki rám fúj, h elmegyek.

És biztos vagyok benne h a főnök is haragszik hiába mondja h nem.

Pedig időben szóltam , tudta h van más munkám is. Ő azt mondta bejekent 5hónap alatt nem tette meg, meg szól az időszakos munkára is , eddig 1x se szólt.

Kért ne úgy menjek el h rögtön, mondom oké 1hónapot várok h keressen vkit.

Most mégis bánt az egész és az is h az időszakos munkára se szól ezután mint jóval korábban mikor csak abban dolgoztam nála. Sajnálom mert az megérte, de nem is értem mért bánt mivel 5hónapja se szólt 1x se és ezután se fog, tehát igyse úgyse járok tehát az eredmény ugyanaz..

2022. nov. 5. 15:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Jól tetted, hogy elmentél, nem volt más megoldás, ez az ember nem megbízható.
2022. nov. 5. 15:37
 2/4 Senior Séf ***** válasza:
100%
Ne bántson, a fickó magának kereste a bajt. Illetve neki ez nem is olyan nagy baj mert valószínűleg annyi embert talál a helyedre, amennyit nem szégyell.
2022. nov. 5. 18:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne bántson, ez a görény főnököd átb*szott és kihasznált. A buta volt kollegáid meg nem fogják föl, hogy a főnök a hibás, ha nincs elég ember, nem az, aki elmegy.
2022. nov. 5. 18:31
 4/4 A kérdező kommentje:

A főnök is az.rik bele. Nem egyszer hívtam ki és szóltam h nem dolgozok úgy h vegyem be a lesz.rom tablettát mint a többiek.

Most arra lett kihegyezve h én annak ellenére jöttem éles vállaltam ezt a munkát is h tudtam milyen lesz a december a főállásomban. De ezt megerteném indoknak ha nem szóltam volna időben.

Holott a főnök is tudja h mik vezettek idáig.

2022. nov. 5. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!