Ha egy cég a termékei árát egyik napról a másikra 1200 ft-ról 2000ft-ra emeli (egységáras futárszolg), az jelentős emelés? És ebből az alkalmazottak mit látnak majd? Semmit?
Az alkalmazottnak semmi köze a cég árképzéséhez, ebből ne is számítson egy fillérre sem. A cég bevétele nem arányos az alaklamzottak fizetésével. Ha a cég veszteséges lenne akkor meg az alakalmazottak ne kapjanak fizetést?
Az alkalmazott választhat, hogy a szerződésében szereplő összegért dolgozik a cégnél, vagy elmegy a cégtől. Ennyire egyszerű.
" Ha a cég veszteséges lenne akkor meg az alakalmazottak ne kapjanak fizetést?" "Az alkalmazottnak semmi köze a cég árképzéséhez, "
Ja értem világos!! csak azért mert 2018ban a fizetéseket harmadával lecsökkentették a csökkenő bevételekre hivatkozva. Uis akkor csökkentették a díjakat is...
Akkor kérlek magyarázd el köze van-e az alkalmazottnak a cég árképzéséhez és bevételeihez vagy sem!
"Az alkalmazott választhat, hogy a szerződésében szereplő összegért dolgozik a cégnél,"
2018ban semmit se számított a szerződés, nem fizették ki az abban szereplő bért... de érdekes nemde? A szerződés csak engem köt, a céget nem?
"minden marha drága"
És az alkalmazott a levegőből él? neki nem egyre drágább minden? Csak a cégnek drága?
Pisztolyt tartanak a fejedhez, hogy egy ilyen cégnél dolgozz?
"2018ban a fizetéseket harmadával lecsökkentették a csökkenő bevételekre hivatkozva"
Már ekkor el kellett volna onnan menned.
"Már ekkor el kellett volna onnan menned."
inkább azt fejtsd ki nekem most akkor van közöm a cég bevételeihez vagy sem?? mert 2018ban VOLT.
Hát akkor most is legyen, így korrekt nemde?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!