Dolgoztál már biztonsági őrként?
Mennyi ideig,és miért hagytad abba?
Én úgy érzem h semmi értelme h ott vagyok. Nyilván az időm fizetik.
Így érzem az életem elmegy mellettem és semmi értelme a munkámnak. Pláne h ilyen semmi munkán is csak a vita megy..
Vannak akik azt mondják h jó neked h a filmnézést meg netezést fizetik nem szakasz meg. Egyedul vagy egy kis lyukban vagy éjjel ketten.
El kell fogadni, hogy van, aki nem alkalmas jobb munkára. Ennyit tud, hogy este ott van. Aki hosszú évekig csinálja ezt, az nyilván jókedvéből, hanem mert nem talál jobbat.
Nincs ezzel gond, hisz biztiőrökre is szükség van. De végzettség, műveltség, kapcsolatok, meg gyakorlat nélkül ez jut. Ha fizikailag terhelhető vagy, menj építkezésre vagy bútort cipelni. Ha van jogsid, legyél kamionos. Rengeteg a lehetőség, így is.
Nekem épp az ami tetszik benne, ami nem is.
Szóval tényleg egy "semmi" munka, mert tegyük a szívünkre a kezünket nem csinál egy biztonsági őr semmit. Most az ilyen telephelyőrzésre gondolok, nem a szupermarketben a tolvajokat lesegetőkre.
24 órából effektíve ha 2-t dolgozik lehet sokat mondok, 22 meg a nagy nulla.
Lehet filmezni, enni-inni, aludni, el lenni mint a befőtt.
A másik fele viszont: pénz... hát nincs túlfizetés (de mire is lenne?), unalom, magány, "elmegy az élet" melletted érzés BÁR teszem hozzá az ugyanúgy elmegy a szalag mellett is csak ott még meg is döglesz.
Tipikus nyugdíjas munka szerintem... nekem ha anyagi gondjaim lennének friss nyugdíjasként én tuti telephelyőrzésre mennék el... az a legnagyobb hawaii.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!