Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyire fontos neked h...

Mennyire fontos neked h tevékeny legyen a munkád?

Figyelt kérdés

Hogy ne csak egy helyben ülj és szinte semmit nem csinálsz.

Mennyire fontos h élvezd amit csinálsz?- és nem az a fontos h megkapd a fizut és elnenjen a munkaidő

2022. okt. 29. 19:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon. Ezért vagyok szabadúszó..
2022. okt. 29. 20:05
 2/11 anonim ***** válasza:
32%
Élvezem 3.éve nem dolgozom kapok 22800-ft egy hónapra mi bajom lehetne ?.
2022. okt. 29. 20:06
 3/11 anonim ***** válasza:
92%

Nem a tevékenység fontos, hanem inkább a kreativitás és a szabadság megléte.

Az idő (hogy mivel töltöd) még a pénznél is fontosabb szerintem.

2022. okt. 29. 20:08
 4/11 anonim ***** válasza:

Számomra is fontos.

Építőiparban dolgozom, tökre tetszett amikor kompletten átláttam egy-egy projektet, elejétől a végéig mindent intéztem, problémákat oldottam meg és mellette látszott hogy van eredménye, elégedett ügyfelek, vállalkozók, és teremtettünk valamit.

2022. okt. 29. 21:11
 5/11 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem fontos!
2022. okt. 29. 22:09
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyre fontosabb. Mosogatóként dolgozom egy egyetemi étkezdében. Ami azt illeti, nem annyira megszakajtó munka, a nyolc orából kábé kettő az, amikor igazán pörögni kell, a többi óra lazább, és összességében kb. két óra hosszányi időben úgy kell keresgélnem valami tennivalót. A munka végi takarítás sem túl bonyolult, fél óra alatt megvan. Elég gyakran telefonnyomkodással töltöm az időt. Akkor már inkább lenne aktív forgalom végig.
2022. okt. 29. 22:18
 7/11 anonim ***** válasza:

Hát, igen. Az a baj, hogy ha nincs mit csinálni, akkor a munkaidő is lassabban telik el.

Ennek másik véglete az, ha agyonhajtanak, az se jó!

Valahol meg kell találni az egyensúlyt mindenben.

2022. okt. 29. 22:23
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az adott új életszemléletet, amikor még egyetem alatt elmentem gyárba dolgozni. Igazi kisvállalkozás volt, régi gépek ontották a fröccsöntött anyagot és ruha fogasokat kellett sorjázni meg zsákolni 8 órán keresztül.

Attól élettelenebb munkát nem csináltam. A gépek hangosak, nemét nem engedtek hallgatni, beszélgetni nem lehetett, minden kötött, volt, nem lehetett késni, de azért az előttem lévő már elment, onnantól feltorlódott az áru és úgy kellett versenyt futni az idővel. Még az ebédszünet is kötött volt, nem az volt, hogy én mondjuk csinálom aztán eszek amikor éhes vagyok, hanem délben meg kellett álli még akkor is ha nem ettem és utána nyomni tovább.

Ráadásul napi kétszer 2 óra volt körülbelül az út. Korán keltem, mire végeztem már este volt, nem láttam a napot, se semmit, haza mentem döglöttem, reggel vissza dolgozni.

Na ott döntöttem el, hogy én ilyen munkát soha nem fogok többet végezni, egyszerűen azt éreztem, hogy csak telik az életem szó szerint a semmivel és csak egy robot vagyok aki termeli valakinek a pénzt.

2022. okt. 29. 23:57
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
6-os vagyok. Igazából a munka egy fura játék az ember elméjével. Ha túl sok van, és széthajtanak, az a probléma. Ha túl kevés, és unod magadat a műszakban, akkor meg az. Pedig ugye az ember, mielőtt dolgozni kezd, azt hinné, hogy utóbbi egy királyság. De valahogy mégsem az. Ha már munkahelyen vagyok, tevékenykedni akarok. Nem is értem, hogy bírják a portások és a szekusok napi 24 órában.
2022. okt. 30. 00:27
 10/11 A kérdező kommentje:
A szekusok még csakcsak..de a portások..
2022. okt. 30. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!