Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Érezted magad többnek a...

Érezted magad többnek a munkatársaidnál?

Figyelt kérdés

hogy annál te többet akarsz mint ami ott van. Akár munka akár kollegáknál.

Nem lenézve senkit de rájöttem h engem a 24órás semmittevés ( pláne hétvégén) amit fizetnek nem " elégít ki", úgy érzem butulok folyamatosan. Nem az én világom h cigizzek 20percenként meg netezzek

éjjel nappal csakhogy menjen az idő és csak elmenjen a munkaidő. Úgy érzem nem visz előre.

A visszatartó erő az a 200e Ft amit elteszek félre havonta.

2022. okt. 29. 16:58
 1/7 anonim ***** válasza:

Én ezt érzem. Mondjuk nem nehéz.

A cégünk régen elhitette a fejlődés lehetőségét, nagy projektjeink voltak, voltak céljaink. Aztán valahogy lemaradtunk a versenyben és alig van megrendelésünk, egyszerűen nincsen annyi munka ami kielégítene, kitöltené a napomat.

Ráadásul ezzel a tudásom is szűkül, egyszerűen azt érzem, butulok, stagnálok, ahelyett, hogy fejlődnék. Az idő meg telik, ezzel gy esetleges váltás során is rontom a saját esélyeimet.

2022. okt. 29. 17:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Munkatársak szempontjából meg nem nehéz többnek éreznem magam, mert sajnos nagyrészt csak munkakerülőkkel vagyok körbe véve akiknek legnagyobb gondjuk hogy egyáltalán be kellett jönniük dolgozni.
2022. okt. 29. 17:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 1.: akkor lehet, leépítések várnak a munkahelyeden...

Én vertikálisan, horizontálisan is éreztem már effélét.

2022. okt. 29. 17:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Persze.
2022. okt. 29. 17:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem, alulreprezentálom magam mindig mindenkitől.
2022. okt. 29. 19:41
 6/7 A kérdező kommentje:
5??
2022. okt. 29. 19:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Amikor olyanokkal dolgoztam, akiknek a témázgatása olyan topikokban merült ki, minthogy hogy dugott meg valakit, hogy rúgott be a hétvégén, hogy vert szét valakit a kocsmában, jobb esetben csak abban, hogy mit főz magának ebédre, valahogy nem volt nehéz különbnek éreznem magamat náluk.
2022. okt. 30. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!