" Dobtál el " magadtól plusz pénzt?
Nem egyszer léptem ki a semmibe.
Pl kimentem ugy dolgozni kulfokdre hogy csak vonatra valom volt odavissza itthon a lakbérem sem volt fizetve segitsegem sem volt utolso centjeimbol mentem ki.
Hát kiderult or.sti kéne. Hazajöttem a nullába.
(De aztan sikerult masik allás kint stb)
Másik évek mulva
Egyedul gyerekkel végre lett munkam a terhesidoszak utan itthon. (Hazajottem kulfoldrol)
A fonok visszaelt a helyzetemmel hogy ugyis kell nagyon a munka pénz és elkezdett molesztálni.
Nem birtam lerázni.
Ezért megint felmondtam a semmibe egyedul gyerekkel ugy hogy nem tudom mit eszunj holnap.
(Ezt is megoldottam aztán)
Ez előtt:
kint eltem a gyerek apjával. Kint dolgoztam eltem stb. De osszevesztunk. Es képes voltam terhesen hazajonni a semmibe. Ahol nem várt senki meg semmi es elkezdeni a nullárol.
(Ezt is megoldottam szépen)
Én szoval nem egyszer hagytam már ott olyan szinten dolgokat, hogy szoszerint a semmibe ugrok ki.
*De nem lettem sem pr.sti, a főnök sem tudott molesztálni, és a volt párommal sem maradtam csakazért egyutt mert nincs hova menni meg ilyen indokokkal terhesen
Mindig is kitartottam az elveim mellett
Kevésbé stresszes munkát szoktam választani még ha kevesebbet fizet akkor is.
Szeretem ha 5 kor kiesik a kezemből a munka és senkit sem érdekel másnap 8 ig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!