Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » " Dobtál el " magadtól plusz...

" Dobtál el " magadtól plusz pénzt?

Figyelt kérdés
Tehát amikor lett volna lehetőséged plusz pénzért dolgozni de nem vállaltad. Miért
2022. okt. 28. 17:43
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert eldöntöttem, hogy nem csicskázom tovább a főnöknek, nem vállalok utolsó pillanatban benyögött túlórákat, az életemet én irányítom, senki más nem szabályozhatja. Rá 3 hónapra, a szerződésem lejártakor kirúgott.
2022. okt. 28. 17:52
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, kevesebbet fizető állást-szakmát kerestem, mert a régiből elegem lett.
2022. okt. 28. 17:53
 3/9 anonim ***** válasza:
78%
Nyáron csináltam egy medencét, valami orosz mama lakott ott, akcentussal beszélt, de nagyon tele volt. Vastagon fogott a tollam, nem szégyelltem. Aztán megkért telefonon, hogy "jó erős férfias kezével megigazítaná a függönyöket?" mondom tessék?függönyöket? "hát tudja nincs a háznál egy erős férfi kéz, anyagiakkal meghálálnám" hát nem vitt rá a lélek, fél lábbal a sírban volt már szegény. Most voltunk nála pár napja téliesíteni, nem említette a függönyöket, én sem. :D főnököm szerint hülye vagyok, mert rozsdás tető alatt nedves a pince. Na ja :DDD
2022. okt. 28. 17:54
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze, sőt azóta munkahelyet is váltottam ahol bár kevesebbet kapok de sokkal nyugisabb és nem kell hülyére dolgozni magam.
2022. okt. 28. 18:04
 5/9 anonim ***** válasza:
82%

Nem egyszer léptem ki a semmibe.

Pl kimentem ugy dolgozni kulfokdre hogy csak vonatra valom volt odavissza itthon a lakbérem sem volt fizetve segitsegem sem volt utolso centjeimbol mentem ki.

Hát kiderult or.sti kéne. Hazajöttem a nullába.

(De aztan sikerult masik allás kint stb)

Másik évek mulva

Egyedul gyerekkel végre lett munkam a terhesidoszak utan itthon. (Hazajottem kulfoldrol)

A fonok visszaelt a helyzetemmel hogy ugyis kell nagyon a munka pénz és elkezdett molesztálni.

Nem birtam lerázni.

Ezért megint felmondtam a semmibe egyedul gyerekkel ugy hogy nem tudom mit eszunj holnap.

(Ezt is megoldottam aztán)

Ez előtt:

kint eltem a gyerek apjával. Kint dolgoztam eltem stb. De osszevesztunk. Es képes voltam terhesen hazajonni a semmibe. Ahol nem várt senki meg semmi es elkezdeni a nullárol.

(Ezt is megoldottam szépen)

Én szoval nem egyszer hagytam már ott olyan szinten dolgokat, hogy szoszerint a semmibe ugrok ki.

2022. okt. 28. 19:06
 6/9 anonim ***** válasza:
*pr.sti
2022. okt. 28. 19:07
 7/9 anonim ***** válasza:

*De nem lettem sem pr.sti, a főnök sem tudott molesztálni, és a volt párommal sem maradtam csakazért egyutt mert nincs hova menni meg ilyen indokokkal terhesen

Mindig is kitartottam az elveim mellett

2022. okt. 28. 19:11
 8/9 anonim ***** válasza:

Kevésbé stresszes munkát szoktam választani még ha kevesebbet fizet akkor is.

Szeretem ha 5 kor kiesik a kezemből a munka és senkit sem érdekel másnap 8 ig.

2022. okt. 28. 19:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Előfordult.
2022. okt. 30. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!