Koronás időkben miért jött divatba az otthoni munkavégzés?
Figyelt kérdés
Állandóan azt szajkózták hogy visszafogja a járvány terjedését pl. De pl attól hogy vki otthonról dolgozott, én meg teszem azt lázasan is betámolyogtam az irodába attól mit is fogott vissza a terjedésbe?2022. okt. 27. 15:28
11/34 A kérdező kommentje:
10 de attól h vki bejárkál, elkapja, aztán terjeszti akkor már az sem ússza meg aki nem járt be, mert pl majd hétvégén elkapja a plázában stb őtőle.
2022. okt. 27. 15:54
12/34 A kérdező kommentje:
10 ha meg élvezed a jövedelemkiesést akkor tedd, nekem nem éri meg
2022. okt. 27. 15:55
13/34 anonim válasza:
Mindenhol ki volt kényszerítve a maszkviselés, igényesebbek esetleg még jobban odafigyeltek a higiéniás előírásokra. De úgy látom te mindenáron bele akarsz kötni mindenki válaszába, és csak azért is kiforgatni és megmagyarázni.
14/34 anonim válasza:
Ezt honnan veszed, hogy minden home officeban dolgozó plázázni ment hétvégén? :D
15/34 anonim válasza:
Aki nem járt be dolgozni (home office), annak nyilván volt annyi esze, hogy nem megy a hét végén sem tömegbe, föleg nem plázába vagy hasonló helyre.
De ahogy látom , nem vagy olyan szinten, hogy képes legyél felfogni, amiket válaszolnak neked, elég fölösleges dolog megpróbálni bármit is elmondani neked.
16/34 anonim válasza:
Azok maszkaltak jobban gondolom akik amugy se kaptak el.. nem volt nagy cucc foleg oregek meg gyengek/betegek kaptak el
17/34 A kérdező kommentje:
14 miért akkor nem is vásároltak be?
2022. okt. 27. 16:00
18/34 anonim válasza:
NEM, hanem rendeltek az interneten keresztül házhoszszállítással!
19/34 anonim válasza:
Szerintem ne etessük a trollt, minden válaszra lesz egy keresztkérdése.
20/34 A kérdező kommentje:
18 lehet hogy Te személy szerint igen, de más meg nem pl mert az drágább
2022. okt. 27. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!