Az nagyon sok, ha 4 hónapja munkanélküli vagyok?
Júniusban diplomáztam, azóta sem sikerült elhelyezkedni.
Volt egy hely, ami összejött volna, de a megdrágult rezsi miatt leépítésbe kezdtek és így ugrott az én helyem is.
Ahogy írtàk, pályakezdőként átlag 6 hónap.
Másik: ha olyan munkára akarsz jelentkezni -akar csak hogy legyen vmi amíg keresgélsz tovább- nyilván tagadd le a diplomát. Én is így tettem anno.
2018-ban mikor végeztem meglett a mérnökim kb 3 hét volt az elhelyeszkedés szakmámon belül. Azóta szerintem most dolgozok a 8. Munkahelyemen és ez az első ami végre normálisan is fizet és nem szakadok meg a munkában.
Teszem hozzá vízműnél laboratoriumi vezető havi 170 ezer Ft-ért.
Most Samsung területvezető havi 1 milláért (túlórával persze anélkül kb 600-700 ezer a nettóm).
Szóval ne aggódj találj munkát lehetőleg a szakmádban húzz le pár évet hadd teljen az idő és gyűjtsd a "munkatapasztalatot" aztán pesig ha lesz jobb merj váltani. Ha megutálod a munkát, ha bunkóak veled egyfolytában és beleunsz merj felmondani. Mindig van másik munkahely aki keres az talál. Sose úgy menj dolgozni hogy gyomorideggel nem ér annyit. Ha kifogsz egy olyan munkahelyet ahol nagyon jó a csapat és a munka is vagy épp egyedül dolgozol de nagyon jó a munka is akkor jackpotod van. De minden munkahelyen van egy igazi taho tuskó akit mindenkit utál és te is utálni fogod mert nem ok nélkül utálják őt. Ha nincs olyan akkor meg gondolkozz el mert lehet te leszel az :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!