Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az milyen?ha leépítés miatt elkülüldtek a munkahelyemről pár hónapja és egy ideig kaptam munkanélkülisegélyt, most már nem kapom és a párom állandóan az eltartásról beszél..Csak akkor szeret ha munkahelyem lenne? Ez milyen már?
Régóta együtt vagyunk ,albérletben élünk több éve
Ő is volt már ilyen helyzetben csak ő önszántából mondott fel akkor én őt segítettem és nem dobom a szemére ezeket
Sajnos nehéz munkát találni
És van olyan hogy az ételt is feldobja a szememre, meg haza küldene a szüleimhez
A kapcsink nem volt olyan fényes amikor dolgozam sem utóbb amikor dolgoztam rájöttem hogy azért dolgozzak csak hogy az albértlet felét fizesem , azért mert ő nem kezel engem nőként. Ja és nem vetetek meg ezt azt nem vagyok olyan, egyrészt örültem hogy elküldtek elküldtek mert volt olyan h sírva mentem dolgozni mert nem vesz semibe semmit nem akar tervezni az életben , volt olyan h a munkahelyen beképzeltem h nevetnek a hátam mögött anyira semminek érzem magam mellette,én vagyok a hülye mert szeretem, pedig mostis szekál a munkával de egyszerűen félek munkába állni, nemtudok lelkileg felkészülni annyira kikészitet és semmibe vesz, de lehet hogy inkább vissza koltozok..
Miért szeretsz egy lelkileg bántalmazó kapcsolatban élni? Több szakításra alapos okot adó dolgot is írtál...
29/F
😑annyira szomorú vagyok most is, megjött a munkàbol kitàlaltam neki szépen várom aztán utàna edz ithon aztán lefekszik és hàtat forditt nekem mert töltőn telefonozik..aztàn hogy ő oda jön mégis csak egy kis ölelésre és ennyi..annyira rosz érzés mintha csak egy lakótárs lennék
Inkább most fel is keltem az ágyból.neki csak a szerelem az hogy legyen munka helyem akkor szeretne elvileg ezek szerint, de csak azért hogy ne legyek itthon, kitudja mit csinál a hàtam mögött. Meg amikor dolgoztam akkor is ugyan ez volt nem kezel nőként..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!