Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy lehet, hogy az előttem...

Hogy lehet, hogy az előttem lévő kolléga akitől átvettem a pozíciót még mindig beszédtéma, amikor csak 1 évet dolgozott itt?

Figyelt kérdés

Néha mindig előjön a neve, amikor semmi extrát nem csinált, illetve semmi olyat, ami miatt emlékezni kéne rá, sőt Ő mondott fel magától, mégis néha random szóbakerül még mindig, és nem csak az irodai részlegen, hanem lent a gyárban is. (Mondjuk egy 60-70 fős kis cégről van szó)

Nem az van, hogy valamit balhézott volna, nem az, hogy valamilyen gigachad, hanem egy átlagos ember, aki még mindig beszédtéma néha, szinte azt érzem, hogy én sose leszek ennyire a középpontban mint amennyire Ő, de mégis hogyan?

2022. okt. 24. 19:48
 1/4 anonim ***** válasza:
98%

Jó jó, beszélnek róla. De mit? Milyen stílusban?

És miért baj, ha beszélnek róla? Egy év azért bőven sok idő megismerni egymást. Nálunk, szintén kis cégnél, még évek múltán is van, hogy valamiről eszünkbe jut egy-egy kevés időt itt töltött kolléga neve.

2022. okt. 24. 19:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Mindenhol vannak legendak 😎
2022. okt. 24. 22:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Valakik úgy beszélnek róla, hogy utálják, valakik meg kb rajonganak érte.
2022. okt. 24. 22:13
 4/4 anonim válasza:
Mert népszerűbb mint te. Ennyi
2022. okt. 31. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!