Vissza kellene adnom az asztalát?
Figyelt kérdés
Elkezdtem dolgozni egy új munkahelyen, azt mondták, bármelyik asztalhoz ülhetek.
Be is ültem egy szuper kis zugba, de ma mondta az egyik kollégám, hogy ne nagyon rendezkedjek be, mert ez az xy helye, aki fél év múlva jön vissza gyesről. (Még az ő neve van a gépemen is, nála is helyettesítek folyamatosan)
De én nem akarom neki “visszaadni” a helyet. Ilyenkor mi van? Kinek kell engedni? A gépet szívesen áttetetem a rendszergazdával, de nem akarok átülni.
Már arra gondoltam, ráírok facebookon, de nem tudom. Szerintetek?
2022. okt. 24. 13:17
11/16 anonim 

válasza:

Ne izgulj asztallal nem lesz gond mert ha visszajön te úgyis repülsz.
12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Kedves utolsó, aranyos gondolat, de ezer százalék, hogy nem rúgnak ki, kb bármit is teszek. Kisvárosi eü. Nyugdíjig betonbiztos állás, akkora a hiány.
2022. okt. 24. 21:37
13/16 anonim 

válasza:

12: és milyen pozi van az eüben íróasztalnál egy kis zugban, ami hiányszakma?
14/16 A kérdező kommentje:
Védőnő.
2022. okt. 25. 06:32
15/16 anonim 

válasza:

Nálunk a gyesen lévő kollegina helyén maradt az új dolgozó, a visszatérő kapott új helyet.
16/16 anonim 

válasza:

Kérdező! Ha te lennél a GYES-en lévő kismama, mit gondolnál ebben a helyzetben, vissza akarnád-e kapni a korábbi helyedet? Őszintén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!