Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mondták már neked is?

Mondták már neked is?

Figyelt kérdés
Volt olyan munkahelyed ami neked nem jött be vagy gondok voltak vele. Viszont más akinek esetleg meséltél az meg azt mondta ott ne hagyd stb mert szerinte jó munka vagy mert jó a fizetés..szóval ők nem láttàk úgy mint te
2022. okt. 24. 11:00
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert tudják, hogy átgondolt döntéseket hozok. Csak akkor lépek ki, ha van másik hely, vagy simán kibírom, hogy egy ideig ne legyen munkám.
2022. okt. 24. 11:05
 2/10 A kérdező kommentje:

Nálam ez nem gond. Van másik munkahelyem is ezen kívül még tartalék.

Ha innen eljönnék max kevesebbet tennék félre havonta

2022. okt. 24. 11:21
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen. A kibicnek semmi sem drága!

Belülről meg csak az tudja, aki benne van..!

2022. okt. 24. 11:25
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Régesrégen 19-21 éves koromig gyárban dolgoztam, ahol ki voltam közösítve, meg folyton csesztettek valami hülyeséggel. Ismerősnek panaszkodtam, meg mondtam, hogy lehet, hogy egyszerűen otthagyom. Erre azt reagálta, hogy nemhogy örülnék, hogy van állásom.
2022. okt. 24. 11:25
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor!

És utálom is, amikor valaki olyasmiről pfázik, áradozik vagy alkot véleményt, amiről fngja sincs !!

2022. okt. 24. 11:26
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, volt ilyen. Olyan is volt, hogy áradoztak arról, hogy milyen jó munkahely, én meg 2 hónapon belül leléptem, mert undorítónak találtam a céges kultúrát és a rendszert aminek a részévé kellett volna válnom.

Mindenki saját maga tudja a legjobban, hogy mi felel meg neki és mi nem. Ami egy embernek tök jó, az a másiknak még simán lehet rémálom.

2022. okt. 24. 11:57
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
6: Egyetértek!!
2022. okt. 24. 12:01
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
A környezetemben, akiknek a munkahelyemről mesélek, mindenki így áll hozzá. Na meg, hogy "Máshol sem lesz jobb"... Falra mászok ezektől a mondatoktól.
2022. okt. 24. 19:11
 9/10 A kérdező kommentje:
8as igen. Na meg hülyék mindenhol vannak..
2022. okt. 24. 19:15
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen mondták.

Azért hagytam ott a munkahelyem mert csak heti 3 nap HO volt és csak 1,2 milliós fizetés.

Mindenki hülyének nézett és kaptam az ívet.

Új helyen jobb feltételeket kaptam és már senkinek sem mondom el a részleteket.

2022. okt. 24. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!