Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha betanítás alatt 100 oldalas...

Ha betanítás alatt 100 oldalas rendszerhasználati kézikönyv és hasonló anyagokat nyomnak a kezembe?

Figyelt kérdés

Annak van értelme elolvasni?

Ugyanis a gyakorlatban tudja meg igazán az ember, hogy mikor hova kell kattintani, mikrt kinyitni azon belul mit hogy felvinni, stb.

Ez a 100 oldal elmélet CSAK a jéghegy csúcsa.

Az első oldalaknál már majd'elalszom rajta, nem mond majdnem semmit, es lehet a 3/4-et soha nem is kell majd használni a gyakorlatban, az egyéb anyagok is kíinaiak nekem és nem tudom mennyi értelme van.

2022. okt. 21. 10:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
67%

Nem attól lesz alkalmas, hogy elolvassa, hanem attól, hogy hajlandó elolvasni. Van annyira igényes a ,munkájára, lelkiismeretes stb. hogy felkészül az elvárható legnagyobb mértékben.

(És igen, azért készülnek ezek az anyagok, mert ezek az elvárható mérték)

2022. okt. 21. 14:42
 12/22 A kérdező kommentje:

Szerintem ez azzal sem függ össze h ki igényes a munkájára ki nem. Ki a lelkiismeretes ki nem.

Én speciel priorizálok.

A haszontalanabb vagy nem aktuális felesleges időtöltések alatt én motivációkat veszítek elég keményen

Pl

Korabbi helyemen tisztáznom kellett a cégeknek pl hova tűnt pár millió, vagy egyeztetni ugyvédekkel hogy hatálytalan követeléseket miert követelnek, vagy szabályzatokat keresgetni olyan dolgokhoz hogy mindenféle fellebbezés nélkül a kérelmem tudomásul vegyék és teljesítsék és ne menjenek neki azaz a törvényeket "hívni be játékosnak", ami a "hátszelem":D

Ezek és hasonló elvégzett felqdataim során vagy után volt nem kevés üresjaratom amit rühelltem. Szépen kértem még feladatokat. És rámbízták az elfekvő porosodó aktákat amik olyan szinten elévültek már hogy a navot sem érdeklik. De ha ráérek essek neki a lezaratlan ügyeknek.

Na lefújtam a port, papiroztam dossziéztam és egyszer csak jött a kérdés hogy miért kell nekem teljesen értelmetlen dolgokat csinálnom? Ha virágot öntöznék annak is több lenne az értelme.

Na és szóval nézem az Ecostatot hogy és akkor kattintson ide mert akkor ott le fog nyílni egy ablak.

És amúgy törzsadatnak nevezzük a bal oldali panelben levő adatokat. (Hűha!agyam eldobom)

És olvassak el ebből saccra 600 oldalt?

2022. okt. 21. 14:54
 13/22 A kérdező kommentje:
Kézikönyvnek fogom venni ezt tenyleg csak igy lehet ahogy irják is meg ahogy a nevében is áll.
2022. okt. 21. 15:01
 14/22 anonim ***** válasza:
nem hinném, hogy előtted mások elolvassák. Amikor elkezdtem dolgozni nekem is adtak szabványokat hogy olvassam el. Nem volt rám idejük és unaloműzésképp kaptam. Bár voltam olyan hülye, hogy tényleg elolvassam, nem volt sok értelme. A lényeg hogy tudd mit hol kell keresni szerintem. Illetve itt-ott lehetnek hasznos, szélesebb körben használható infok de az ilyen kevés bennük.
2022. okt. 21. 15:07
 15/22 A kérdező kommentje:

Köszi.

Majd szórakozom vele akkor azon gondolkodom. Azaz szépen az ecistat programba be is lépek és kiprobalgatok rajta pár dolgot az utmutatás alapján. Azt mondták a rendszert úgy sem tudom összeomlasztani ne tartsak attol ha hibáznék 3 lépcsőben is ki vannak a hibák szűrve stb. A program sem enged tovabb torles is van konyvelesen is kibukna. Szoval akkor még (virágos felületet is beallithatok ha akarok azokat a beállitasokat pedig nem módosítom amikhez főkönyvelői engedély kéne)

Csak a motivációcsökkenéssel szenvedek épp szerintem

2022. okt. 21. 15:15
 16/22 anonim ***** válasza:
Kérj gyakorlati feladatot, mondd meg, hogy konkrétumokon keresztül sokkal jobban és gyorsabban tudsz fejlődni. Tartsd meg az anyagokat kézikönyvnek, de tényleg ismerd meg, hogy mit hol találsz, ha szükséged van infóra. Ha már kérsz feladatot, oldd is meg, de amúgy semmi gond, ha lassabban megy, új vagy még.
2022. okt. 22. 20:28
 17/22 A kérdező kommentje:

Hétvége van, rá sem akarok gondolni mert elromlik a napom is:D

De köszi azért!:)

Valamiért valahogy kezd nem tetszeni nekem az egész. Mert pl mi van ha nyögvenyelve meg is tanulom az Ecostatot vért izzadva vagy bármi, aztan probaidő után mégis elbúcsúzunk, az abban végzendő munka miatt(előző kollega otthagyta a céget, mert irreálisak a határidők és korabbi évek anyaga tiszta káosz kibogozhatatlan es arra nem lehet építeni meg stb, tehát maga a munka sem lesz leányálom, azt sem tudom még, hogy tudom e venni az akadályokat, es azt sem, ha profi is lennék benne, akkor tudnám e ilyen káosszal céges katyvasszal a háttérben, ilyen feltételekkel venni)

Jelenleg csak úgy álltam munkába, hogy amíg nincs más, vagy jobb, már két masik munkába is hívtak interjúra, mikor még 2 hete sem dolgozom nekik, és még próbaidő alatt megnéznek engem, én meg őket.

Minden képlékeny.

De az Ecostat, a 700 oldalas szentkönyv azért ott vár rám..

2022. okt. 22. 21:03
 18/22 A kérdező kommentje:

A másik meg tényleg. A fizu.

Ugyanekkora összegekért más cégnél máshol a munka ehhez képest egyenesen nyaralás.

Ugyanannyit kapok itt mint máshol egy egyszerű kis csipp csupp melóért. Ahova elég maximum a szumma függvény.

2022. okt. 22. 21:07
 19/22 anonim ***** válasza:
Azért az kemény, hogy minden hozzászólásban duplázódnak az oldalszámok :D
2022. okt. 23. 09:34
 20/22 A kérdező kommentje:

Eleinte csak általánosakln akartam fogalmazni ki sem nyitottam.

Aztán belenéztem a modulokba ezért pontositottam az oldalszamokat

Aztan nem adtam ossze csak ranezesre besaccoltam 600 ra

De aztan osszeadtam es tobb mint 700

2022. okt. 23. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!