Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha egy munkahely melegedő...

Ha egy munkahely melegedő plédeket oszt ki, melegedő szobát tart fenn az irodai dolgozóknak akkor miért nem küldi el őket HO-ba és kész? 2020. márc 2021. aug között abban volt mindenki és ment a cég!

Figyelt kérdés
2022. okt. 20. 08:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Viktorta nem engedi.
2022. okt. 20. 20:17
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem jó ötlet lenne ott, ahol megtehetik. Amelyik munkahelyen pedig tiltják a vízforralót vagy kávéfőzőt, ott szimplán hülye a vezetőség. Kérdezzenek meg egy hozzáértőt, mennyi áramot takarítanak meg EZZEL. Hamar kiderül, hogy nem érdemes ezt is megtiltani.
2022. okt. 20. 22:24
 13/15 A kérdező kommentje:

"ott szimplán hülye a vezetőség"

Közigben vagyok, maga a BM (ill Pintér Sándor..) tiltotta meg.

Akkor erre reagálnál?

2022. okt. 21. 07:53
 14/15 anonim ***** válasza:
Általában az szokott lenni, hogy irányvonalakat határoznak meg (csökkentsük x %-kal az energiafogyasztást), aztán az adott helyért felelős ember(ek) megpróbálják jól-rosszul kitalálni, ez hogyan valósítható meg.
2022. okt. 21. 20:53
 15/15 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Igen, reagálok a ma 07:53-as kommentedre. Legalább 7 év (annyi ideje kerülgetem a hülye kérdéseidet, de szerintem régebb óta nyomod a süket dumádat) sötétben tapogatózás után most lett világos minden. A vén alkesz főnököd, akit annyit emlegettél és akiről már annak idején, nyolc éve sem hittem, hogy akár csak három hónapot is megél ilyen szintű alkoholizmus és hozzá nem értés mellett, nem más, mint a méltóságos Pintér Sándor. Csak ő képes rá, hogy ilyen szintű alkoholizmus és teljes szakmai inkompetencia mellett a helyén maradjon, mint ún. nagyfőnök, úgy, hogy soha, senki nem kérdőjelezte meg az eredményeit, de mindig csőstül kapja az állami pénzt, annak ellenére, hogy semmit sem csinál. Nincs még egy ember a NER napja alatt, aki ezt utána csinálná, csak ő lehet a megoldás. Minden egybevág. Köszönöm neked ezt a felfedező írást, végre megoldottad a régi rejtélyt!

2022. okt. 21. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!