Mi van? És ha bárki, rokon, ismerős megtudja a számod valahonnan és felhív mert szüksége van valamire?Ha állásügyben hívnak HR-esek? Vagy orvosi vizsgálat után valamiért? Atyaég, jó hogy nem ismerlek.
2022. okt. 17. 16:35
12/21 anonim válasza:
Amúgy a kérdezőt is munkatárs hívja olyan számról, amit nem ismer. Most akkor nem kéne felvennie? De közeli ismerős is hívhat más számról, ha mondjuk lemerült a telefonja. Anyád, apád gyereked akár bajban is lehet, de te nem veszed fel a telefont, mert hülye vagy?
2022. okt. 17. 16:39
13/21 anonim válasza:
Senkit nem érdekel az indulatos, kioktató kirohanás: aki kapcsolatba akar velem lépni, attól kikényszerítem azt, hogy ne inkognitóban számháborúzzon velem!
Ez az ára annak, hogy kommunikálhasson velem - és nem érdekel, hogy ez kinek nem tetszik! Nem vagyok köteles mindenféle jöttmenttel szóba állni - és úgy védem meg magam a számolatlan szélhámostól, ahogyan én hatékonynak tartom a védekezési stratégiámat! PONT!
2022. okt. 17. 16:43
14/21 anonim válasza:
Hat azért ez már egy jóadag paranoia...
2022. okt. 17. 17:24
15/21 anonim válasza:
a-hoy-hoy
2022. okt. 17. 17:41
16/21 anonim válasza:
Hát igen, van egy kis üldözési mániád. Majd ha egyszer egy közeli rokonod vészhelyzetben hív, és te lecsapod, mert félsz, hogy újabb porszívót akarnak rád sózni, akkor talán rájössz mekkora hülye vagy. Engem múltkor a kórházból hívtak fel, mert vissza kellett mennem vérvételre. Szerinted hogy kellett volna kikényszerítenem előre a számot, amiről hívnak? "Kérem adják meg az összes telefonszámot, amiről betegeket fel szoktak hívni, mert mindet el akarom menteni." Vagy volt futár hív hogy megjött a kaja, de nem találja a bejáratot. Vagy bármi más rendelés. Akkora barom vagy, hogy jézus.
2022. okt. 17. 17:49
17/21 anonim válasza:
"Daloljál, kicsi madár."
2022. okt. 17. 17:56
18/21 anonim válasza:
Kicsoda vagyok és mit akarooook?
2022. okt. 17. 18:15
19/21 anonim válasza:
"Igen, mondjad" -al szoktam felvenni.
Ha valaki hivatalosan bemutatkozik annak egy jónapot ot még mondok miután befejezte.
2022. okt. 17. 18:17
20/21 anonim válasza:
Régen az volt a szokás, hogy bemutatkozott az ember aki felvette.
Én ezt most is tartom, ("halló Bela vagyok") mert túl sok téves hívás van, így legalább az elején kiderül. Paktikussabb mit a "tessék".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!