Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ez nem pofátlanság?

Ez nem pofátlanság?

Figyelt kérdés

Egy volt kollégám felmondott mert kapott máshol egy magasabb pozíciót, jobb bérrel.

Aki a helyére jött és be kellett volna tanítania, enyhén szólva is nehéz eset volt, a srác nem is bírta tovább, odament a főnökhöz, meg a pénzügyi vezetőhöz, mindenki előtt és felajánlotta, hogy ha fej, akkor nincs több felmondási ideje, és ez az utolsó napja, ha írás, akkor a maradék 2 hónap felmondási időt ingyen dolgozza le.

És tényleg feldobtak egy érmét, fej lett, és tényleg az volt az utolsó napja.

Ez nem pofátlanság a többiekre nézve, pláne azokra, akik az amúgy indokolatlanul hosszú 3 hónapos próbaidőt ledolgozták?

Egyébként a srác nagyon jó kiállású, de nem hittem volna, hogy ezt így eltudja intézni, valamilyen szinten féltékeny vagyok, azért ehhez kell pofa és önbizalom :D

2022. okt. 15. 21:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Egy ajánlat volt, amit elfogadtak.
2022. okt. 15. 21:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván valamiért kapott magasabb pozíciót meg jobb bért - és nem csak a jó kiállása miatt. Hanem van pofája és önbizalma. Nálunk is úgy van hogy egy bizonyos pozíciónál magasabbra nem tudsz jutni csak tárgyi tudással.
2022. okt. 15. 21:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem az összefüggést a kolléga felmondási ideje és a többiek próbaideje között.

Amúgy bátraké a szerencse.

De az is lehet, hogy a munkáltató már szabadulni akart tőle.

2022. okt. 15. 21:39
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván letett valamit az asztalra már, hogy ezt így meg merte csinálni és bele is mentek.

Azt azért hozzáteszem, hogy aki ennyire el akar menni, azt inkább elengedik, mint hogy több kárt csináljon, mint hasznot

2022. okt. 15. 22:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem teljesen értem a kérdést...

A próba idő alatt bármikor, indokolás nélkül el lehet menni

Ezt a viselkedését sem értem, mert ezzel saját maga rossz hírét kelti, majd máshol ez miatt elküldik rövid idő után vagy fel sem veszik.

2022. okt. 16. 08:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha féltékeny vagy rá, hívd ki egy birkózásra. Ha te nyersz, marad 3 hónapig, ha meg ő, akkor elmegy holnap.
2022. okt. 16. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!