Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Régi jó munkahelyre hogy...

Régi jó munkahelyre hogy lehet később visszakerülni? Kerültél már vissza egy régi helyedre?

Figyelt kérdés

Amióta váltottam onnan, nem találom a helyem, csak rosszabbak vannak. A mostani helyem elég nehéz és rengeteget kell dolgozni. (Persze pár hónapja vagyok itt és normális hogy az elején nehéz, lehet idővel jobb lesz, de ki tudja)

Annyira hiányzik az a nyugalom, ott jól éreztem magam, szerettem bejárni, csak a végére kevésnek éreztem, mert nem volt már fejlődési lehetőség, és a fizetésem is alul maradt a szaktudásomhoz képest már.. A főnököm, kollégáim is szerettek.

Itt most jól keresek, de minden más rosszabb, sokszor stresszesebb, a cége működés is..

Gyereket tervezünk, és akkor már jobb lenne a több szabadidő, akár ha kevesebbet is kapok mint itt, ha jó a légkör és azt tudnám csinálni amihez értek. Itt még az is korlátozott. :(

Volt valaki így? Mi történt később? Sikerült visszakerülni?

#munkahely #boldogtalanság #Visszakerülés
2022. okt. 15. 08:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Leginkább úgy lehet visszakerülni ha nem haraggal váltatok el.

Anno azért hagytam ott mert nagyon keveset emeltek a fizetésen.

Új helyen többet adtak de ott sem volt emelés.

Végül visszamentem eredeti helyre 3 év után.

Emelés mindenhol minimális volt de váltásoknál mindig többért mentem át.

Mindegyiknél van tiltólista, aki felmond 2-3 évig nem veszik vissza, utána elévül.

2022. okt. 15. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!