Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Régi jó munkahelyre hogy...

Régi jó munkahelyre hogy lehet később visszakerülni? Kerültél már vissza egy régi helyedre?

Figyelt kérdés

Amióta váltottam onnan, nem találom a helyem, csak rosszabbak vannak. A mostani helyem elég nehéz és rengeteget kell dolgozni. (Persze pár hónapja vagyok itt és normális hogy az elején nehéz, lehet idővel jobb lesz, de ki tudja)

Annyira hiányzik az a nyugalom, ott jól éreztem magam, szerettem bejárni, csak a végére kevésnek éreztem, mert nem volt már fejlődési lehetőség, és a fizetésem is alul maradt a szaktudásomhoz képest már.. A főnököm, kollégáim is szerettek.

Itt most jól keresek, de minden más rosszabb, sokszor stresszesebb, a cége működés is..

Gyereket tervezünk, és akkor már jobb lenne a több szabadidő, akár ha kevesebbet is kapok mint itt, ha jó a légkör és azt tudnám csinálni amihez értek. Itt még az is korlátozott. :(

Volt valaki így? Mi történt később? Sikerült visszakerülni?

#munkahely #boldogtalanság #Visszakerülés
2022. okt. 15. 08:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Hívd fel a régi főnöködet, ha jóban voltatok, hogy mit gondol erről. Persze ne a gyereket domborítsd ki, hanem hogy hiányoznak a jó dolgok.

Egyébként cégfüggő, nálunk pl. belső protokoll, hogy nem vesznek vissza soha senkit.

2022. okt. 15. 08:29
 2/11 A kérdező kommentje:

1 - jóban vagyunk, fel tudnám majd hívni, szerencsére.

Igen, mivel most előtérbe került a baba projekt, és bízom benne, hogy hamar sikerül.., csak utána érdeklődnék a visszatérésem felől, ha visszamennék utána dolgozni kesobb, pont emiatt, mert hlyén venné ki magát. (Persze ki tudja mikor sikerül az is..)

De annyira visszavágyom arra a légkörre

és dolgokra, kollégákat, ott tényleg jól éreztem magam. Persze sokat fejlődtém még azóta, és remélhetőleg fogok is még, így nekik is megérné visszavenni később. Mostanra mar nekem is többet számítana a több szabadidő és nyugalom. Remélem, később is megmarad ami volt eddig.

2022. okt. 15. 08:56
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha kis cégről van szó, és személyesebb viszonyod van a vezetéssel, akkor simán vissza tudsz kerülni. Multinál előfordulhat, hogy tiltólistára tesznek, ha ott hagyod őket. Mivel nekik csak egy adatmorzsa az egyszeri munkavállaló.
2022. okt. 15. 09:00
 4/11 anonim ***** válasza:
Babaproject xd. Mi köze van ahhoz hogy terveztek lehet hogy még évekig tudsz maradni.Siman hívd fel a volt főnököt, nem is értem a kérdést minek írtad.
2022. okt. 15. 09:01
 5/11 A kérdező kommentje:

Multi ez is, de került már vissza régi kolléga, szóval elvileg nem lenne kizáró ok.

4 :D sajnos valóban benne van nálam a pakliban, hogy évekig nem fog sikerülni, most kezdtünk el frissen próbálkozni. Csak nem akarom bejátszani azt sem, hogy visszamegyek és mondjuk pár hónapon belül meg elmegyek szülni.. :/ nyilván nem örülnének majd neki. :(

2022. okt. 15. 09:30
 6/11 A kérdező kommentje:
Mármint pár hónapon belül meg terhes leszek*
2022. okt. 15. 09:31
 7/11 anonim ***** válasza:
Istenem, szerintem ne várj! Ne arra gondolj mikor sikerül, ki tudja később lesz e még lehetőség visszamenni.. Nyugodtan hívd fel, nem veszíthetsz semmit. :)
2022. okt. 15. 09:39
 8/11 anonim ***** válasza:
En mentem vissza mar, de ok hivtak fel h milyen az uj hely? Nem e mennek vissza tobb penzert. (Amugy is hianyzott a regi..) Kicsit huztam az agyuk h atgondolom igy megtobb penzert sikerult vegul 😁
2022. okt. 15. 10:46
 9/11 A kérdező kommentje:

8 de jó neked!:)

És te mennyi idő után tértél vissza végül?

2022. okt. 15. 10:57
 10/11 anonim ***** válasza:
1 honap. 2 ember kelett a helyemre es nem is kedvelte a foni oket mi meg osszehaverkodtunk amugy meloba. Csak kaptam egy onallobb, konnyebb, jobban fizeto ajanlatot de ott meg en nem kedveltem a fonit.. ugyhogy satu lukverc 😁
2022. okt. 15. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!