Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Parragh szerint jövőre csakis...

Parragh szerint jövőre csakis két számjegyű min bér emelés jöhet szóba, amelynek első számjegye kettes kell legyen... igaza lenne?

Figyelt kérdés

Mert ennyit úgyse emelnek majd... ez evidens.

Ráadásul ha a valós inflációt nézzük akkor olyan 50-60%ot kéne adni.

2022. okt. 13. 08:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Valaki szerint még több kéne, más szerint meg annyi se. Nem jelent semmit, ha valaki bemond egy számot. Majd eldöntik, hogy mennyi lesz az annyi.
2022. okt. 13. 08:43
 2/8 anonim ***** válasza:

Az infláció a tavalyi 5,1 százalék után idén 13,9 százalék, jövőre 13,3 százalék lesz a legfrissebb várakozás szerint.

[link]

2022. okt. 13. 08:55
 3/8 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem meg a minimálbérnek nem kellene léteznie, de én szabad piac párti vagyok illetve van gazdasági tudásom - parlaggal ellentétben.
2022. okt. 13. 09:10
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a béremelés nem old meg semmit, azt ki kell termelni. Részint sok kis cég lesz kénytelen bezárni, nem beszélve arról, hogy beindul az ár-bér spirál...
2022. okt. 13. 09:23
 5/8 anonim ***** válasza:
25%
Oszt mire megyek majd 20 forintos emeléssel.
2022. okt. 13. 10:08
 6/8 anonim ***** válasza:
55%
Százalék, te.
2022. okt. 13. 10:21
 7/8 anonim ***** válasza:
41%
Nem vagyok százalék.
2022. okt. 13. 10:45
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem meg egyáltalán nem kéne emelni a minimálbért. Aki csak annyira vitte az életben hogy a minimált kapja, az úgy járt. Tanuljon, képezze tovább magát, vagy elégedjen meg ami van
2022. okt. 13. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!