Parragh szerint jövőre csakis két számjegyű min bér emelés jöhet szóba, amelynek első számjegye kettes kell legyen... igaza lenne?
Figyelt kérdés
Mert ennyit úgyse emelnek majd... ez evidens.
Ráadásul ha a valós inflációt nézzük akkor olyan 50-60%ot kéne adni.
2022. okt. 13. 08:12
1/8 anonim válasza:
Valaki szerint még több kéne, más szerint meg annyi se. Nem jelent semmit, ha valaki bemond egy számot. Majd eldöntik, hogy mennyi lesz az annyi.
2/8 anonim válasza:
Az infláció a tavalyi 5,1 százalék után idén 13,9 százalék, jövőre 13,3 százalék lesz a legfrissebb várakozás szerint.
3/8 anonim válasza:
Szerintem meg a minimálbérnek nem kellene léteznie, de én szabad piac párti vagyok illetve van gazdasági tudásom - parlaggal ellentétben.
4/8 anonim válasza:
Sajnos a béremelés nem old meg semmit, azt ki kell termelni. Részint sok kis cég lesz kénytelen bezárni, nem beszélve arról, hogy beindul az ár-bér spirál...
5/8 anonim válasza:
Oszt mire megyek majd 20 forintos emeléssel.
8/8 anonim válasza:
Szerintem meg egyáltalán nem kéne emelni a minimálbért. Aki csak annyira vitte az életben hogy a minimált kapja, az úgy járt. Tanuljon, képezze tovább magát, vagy elégedjen meg ami van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!