Felmondanátok, ha rossz a kapcsolat a munkatársakkal?
Pont ezért illegális mert sok a hozzád hasonló felelőtlen ember akinek függőséget okoz.
Ha most nyertél volna akkor jövő hónapban a házadat is feltennéd.
Te ilyen lehetsz.
Ha ez a százezer forint ekkora érvágás akkor fel ne mondj mert még nagyobb baj lenne belőle,ha felmondasz legalább legyen ajánlat egy másik munkahelytől.
Már az alaphelyzetnek nem szabadott volna fent állnia,attól hogy megiszol pár sört nem kell feltenni jelentős összeget egy olyan játékban amit nem ismersz.Visszakuncsorgás után nem csoda hogy ilyen hangulat van,húzd meg magad,ha amúgy nincs problémájuk veled idővel enyhül a dolog.
"Az talán gerinces jellemre vall, ha egy szegény embertől elvesznek 110ezet??? "
Gondolod, hogy pl egy kaszinó nézi azt, hogy ki teezi be a pénzt szerencsejátékba?
De mogfordítom. Ha valami csoda folytán te nyertél volna te vissza adtadvolna a pénzt? Ilyen mentalitás melett biztos vagyok benne, hogy nem.
Ha szegény vagy és két hetet dolgozol 110 ezerért, akkor miért játszol a családod megélhetésével?
Az aszonyod helyében én már lapátra tettelek volna. A munkatársaid viselkedése veled szemben pedig teljesen jogos. Gondolod ők nem pénzből élnek? Gondolod, hogy nekik nincs problémájuk?
Eszem meg áll az ilyen embereken...
Nem azon vagyok kiakadva, hogy vissza kérted a pénzt. Azon, hogy a saját családod megélhetését kockáztattad és erre nem mentség az ital. Sőtt!!!! Szegény ember étet vegyen, ne italt. Főleg a mai árak melett, tél elején....
Erre mondják, hogy aki hülye, haljon meg.
Attól, hogy tele voltál alkohollal, még igazán gondolkodhattál volna, hogy megfagytok télen ha te ezt eljátszod. Vagy ilyenkor nem működik a józan ész?
Én inkább vállaltam volna rengeteg túlórát meg kerestem volna vmi másod állást, esetleg eladtam volna holmijaimat, hogy valahogy visszajöjjön ez a pénz, de pofám nekem se lett volna visszakunyerálni amit idióta módjára eljátszottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!