Úgyérzem kiégtem, mit lehet tenni?
Sziasztok.
Jelenleg két munkahelyem van.
A fő állásom:polgármesteri hivatalnak vagyok a postása.
A mellék állásom: éjszakai csomag (újság) futár vagyok. 6 órát vezetek.
A problémám az idő beosztással van.
Éjjel 11:45 indulok és reggel fél 6 és 6 között érek haza fáradtan.
Utána alszom egy kicsit és 10:00 kötül megyek fel a hivatalba, ott 15:00 kor végzek.
Azt hozzá kell tenni, hogy szombaton éjjel is kell mennem tehát 6 napot dolgozom.
Este indulás előtt nem merek alundni, mert félek hogy elalszom.
Ez miatt délután fáradt vagyok mert nem tudok egységesen 8 órát aludni.
A pénz nem rossz:a két állással 180000 + 237000 a pénz.
Csak azt érzem, hogy ki vagyok szívva. Sajnos a hétvégéim is elmennek azzal hogy pihenek.
31 éves férfi vagyok.
Azt nem tudom megmondani, hogy a futár munkám megmarad-e a válság miatt. A nyomdák milyen helyzetben lesznek később?
Valaki volt már hasonló helyzetben?
Mit lehet tenni?
Fáradtan éjszakázni és 6 órákat vezetgetni nem túl jó. Mi lesz, ha baleseted lesz és mondjuk a vétlen sofőr + családja lesz az áldozata annak, hogy nem vagy vezetésre képes, kipihent állapotban?
Melyik melódat szereted jobban?
Tedd mérlegre, mert szerintem előbb-utóbb muszáj lesz választanod. Vagy majd a sors választ helyetted.
És a polgi hivatalban 5 órás munkára kapsz 180 ezret?!?!
Hogy a francba csípted meg ezt az állást??
4# 8 órára vagyok bejelentve. Hivatalosan fél 8 kor kezdek. Csak soha nem keres senki. A küldeményeket ki viszem időben.
Mikor elkezdtem csinálni akkor 4 órás voltam sima minimálbéres alkalmazottként. Aztán a kollégám elment és a munkáját és az ő 4 óráját megkaptam így lettem 8 ás. Idő közben közalkalmazott lettem.
Leszázalékos papírral kaptam meg az állást. Azért itt is vannak durva napok, a határ idők miatt de nem vészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!