Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Meddig bírtad olyan munkahelye...

Meddig bírtad olyan munkahelyen, ami egyáltalán nem passzolt hozzád?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert apám mérnöki vállalkozásánál dolgozom 5. éve, de én nem vagyok mérnök, hanem amolyan mindenes.

Az is probléma, hogy sosem volt túl jó kapcsolatunk apámmal, de jobban zavar, hogy reál dolgokkal kell foglalkozni, amit sosem szerettem igazán ( mérek terepen, szerkesztőprogramokat is használok, meg néha elég sokat kell vezetnem terepre, amit szintén utálok).

A legrosszabb, hogy folyton bömböl a rádió, és sokszor dühöngenek is, mikor pl. visszautasítanak egy tervet stb.) Teljesen kiszámíthatatlan, hogy másnap mi lesz dolgom.

Igazából annyi előnye van, hogy sokszor nem kell 8 órát bent lennem és közel van iroda.

2022. okt. 6. 08:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
80%
2010-óta vagyok ott: úgy érzem, mint egy madár a kalitkában. Még bírom:(.
2022. okt. 6. 21:46
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
2 hétig. Fizikai meló volt. Jól ment, de lelkileg nem bírtam. Minden egyes nap azon kattogtam, hogy mit keresek én itt.
2022. okt. 10. 23:36
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én buszvezetőként kipróbáltam magam a kamionos szakmában. A munka jellege miatt hajnali 2-3 óra között volt a kezdés. Na ott a betanulás alatt eldölt,hogy ez nem lesz életem munkája, 1 hónap után visszamentem buszt vezetni,bár nem ugyanoda,hanem egy másik telephelyre ugyanazon társaságnál. Más munkakörben el tudnám képzelni a kamionosságot is,de még várok vele.
2022. okt. 13. 19:01
 14/17 anonim ***** válasza:
#13 ha rám hallgatsz, csak nemzetközi... A belföldezés cumi
2022. okt. 13. 19:49
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
14 nem nagyon szeretnék kamionban aludni, inkább a busz,mégha kevesebb is a pénz.
2022. okt. 14. 20:33
 16/17 anonim ***** válasza:
92%

Közel három évet bírtam egy multinál egy félőrült főnök alatt első munkahelyként. Két dolog miatt bírtam ki: egyrészt az akkori tudásomhoz képest irtó jól fizettek, és zajlott a családalapítás, jött az első gyerek, lakás kellett stb. És normálisak voltak az idősebb kollégák, sokat tanultam tőlük és igyekeztek vigyázni rám. De rohadtul nem illettem oda, de annyira málé voltam még, hogy időbe tellett tájönnöm, hogy nem az isten lábát fogtam meg, és tudok máshol is pénzt keresni. Nagy öröm volt, amikor leléptem végre, mintha a börtönből szabadultam volna.

És jött újabb négy év egy másik multinál, ami a vége felé kábé gulág lett, konkrétan őrült, szociopata főnökkel és ellenséges kollégákkal. Viszont itt tényleg durván jól fizettek, úgyhogy nyomtam, amíg idegekkel bírtam, aztán örökre otthagytam a multivilágot egy vállalható munkatapasztalattal, egy fasza CV-vel és magamhoz képest sok pénzzel.

Fiatal apukaként ez belefért, de ma már legfeljebb azért mennék ilyen helyre, hogy felgyújtsam.

2022. okt. 26. 02:24
 17/17 NTBS ***** válasza:
Nem volt még ilyen.
2022. nov. 14. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!