Akkor se megyek be betegen, ha ez ennyi embert dühít. ;)
Mégis miért nem hasznos ez? A kérdésre válaszoltam.
2022. okt. 6. 07:28
12/24 anonim válasza:
Az első munkahelyemen volt divat a bejárkálás betegen, ráadásul nagyon zsúfoltan ültünk a munkahelyen. 1-2 havonta beteg volt a háromnegyed csapat emiatt.
2022. okt. 7. 09:24
13/24 anonim válasza:
Az épp aktuálisat kaptuk el, kicsit mérgesek voltunk egymásra, de mégis ezt csináltuk...
Privátban nem vagyok hajlandó a kérdés alá tartozó dolgokra válaszolni.
2022. okt. 7. 10:39
14/24 A kérdező kommentje:
Milyen kis szemérves
2022. okt. 7. 11:45
15/24 anonim válasza:
Dehogy jarok, menjen a fa szom dolgozni betegen, inkabb otthon nyomom az ágyat es megiszok egy liter neo citrant
2022. okt. 7. 18:39
16/24 anonim válasza:
Általában nem dönt le nagyon egy megfázás/felfázás, tehát el tudom látni a munkám. Hétvégén mindig kikúrálom magam. Nem köpködök másokra, nem taknyolok össze senkit. A kollégák már évek óta nem ugatnak rám azért, mert "betegen" megyek dolgozni, ugyanis betegesen vigyázok arra, hogy ne fertőzzek meg másokat, mivel én is utálom, ha beteggé tesznek mások.
36 év alatt 5-ször voltam betegállományban. Egyik sem a megfázásról szólt.
Izületi gyulladás (kéz, majd váll), fertőző májgyulladás (én kaptam el mástól), 2 x COVID kontakt voltam (kollégákkal).
2022. okt. 8. 07:08
17/24 anonim válasza:
Nálunk bejött dolgozni a kedves kollegina úgy, hogy mi küldtük haza, köhögés, tüsszögés, stb. A főnök is le szidta, miért jött be betegen? Bent volt fél napig, hárman betegek is lettünk miatta. Nagyon jó ötlet volt. Utána dolgozhatott egyedül, mivel kb.mindenki beteg lett egymás után.
2022. okt. 18. 13:57
18/24 anonim válasza:
Én soha nem lennék hajlandó olyan szar helyen dolgozni, ahonnan már egy megfázással is hazaküldik az embert. Szánalom a köbön.
2022. okt. 23. 17:01
19/24 anonim válasza:
Engem nem ír ki a háziorvosom megfázásra/náthára, így be kell mennem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!