Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Volt hogy kolléga miatt...

Volt hogy kolléga miatt jöttél el egy cégtől?

Figyelt kérdés
Mondjuk mert nagyon nem egyezett a munkamorálotok.
2022. okt. 5. 10:50
 1/8 anonim válasza:
68%
Volt. A legutóbbi munkahelyemet főként egy ember miatt hagytam ott. De ott nem csak a munkamorállal volt gond. Az a bizonyos személy mindig kinézett magának valakit, akit ki lehetett közösíteni, akit ki lehetett készíteni. Évi 1-2 embernél biztos elérte, hogy elmenjen, sőt egyet sikerült kirugatnia is. Ahogy hallottam azóta se változott a helyzet, hogy eljöttem.
2022. okt. 5. 11:04
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, még próbaidőszakban.
2022. okt. 5. 11:14
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
Volt. Folyamatosan szexuális célzatú mondatokkal bombázott és hiába szóltam a főnöknek, nem csinált semmit. Így eljöttem. Bár a fizetés sem volt a legjobb.
2022. okt. 5. 11:22
 4/8 anonim ***** válasza:
61%
Volt, bár nem ez volt az egyetlen oka. Pofátlan cégnél dolgoztam, ahol nagyon hajtották az embereket. Én letojtam, és csak annyit szándékoztam dolgozni, amennyire megfizetnek, de ő valamiért nem tudta lazára venni, és folyton mindent bevállalt, az én káromra is, meg a nyakamon lógott, hogy mikor megyek haza, mennyi üresjáratot tartok. Egyszer kértem a kollégáimtól 10 percet miután beértem, rosszullét miatt, erre rögtön felnyomott a főnöknek.
2022. okt. 5. 11:52
 5/8 anonim ***** válasza:
51%
Simán,rengeteg a gané ember mindenhol.
2022. okt. 5. 13:59
 6/8 anonim ***** válasza:
40%

Volt bőven.

Csak a tiszta erkölcsi bizonyítvány, a börtön és a lelkiismeret tartott vissza attól, hogy megadjam neki azt, amit megérdemelt volna.

2022. okt. 5. 14:37
 7/8 anonim ***** válasza:
34%

"Volt. Folyamatosan szexuális célzatú mondatokkal bombázott és hiába szóltam a főnöknek, nem csinált semmit. Így eljöttem. Bár a fizetés sem volt a legjobb."

Talan nem kellett volna szoknyaba jarni meg a dekoltazsodat mutogatni.

2022. okt. 5. 15:27
 8/8 anonim ***** válasza:
58%

""Volt. Folyamatosan szexuális célzatú mondatokkal bombázott és hiába szóltam a főnöknek, nem csinált semmit. Így eljöttem. Bár a fizetés sem volt a legjobb."

Talan nem kellett volna szoknyaba jarni meg a dekoltazsodat mutogatni."

Ez hülyeség. A szürke egereket is ugyanúgy megtalálják az ilyenek.

2022. okt. 5. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!