Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Inkább unatkoznál munkahelyede...

Inkább unatkoznál munkahelyeden vagy inkább borítson el a sok munka?

Figyelt kérdés
Ki is fejtheted, hogy miért válaszottad amit választottál.

2022. okt. 4. 10:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
95%
10: Léteznek helyek, ahol így csinálják, vendéglátóiparban dolgozva fordultam már meg ilyeneken. Csakhogy ott 0 órás szerződéssel (órabérben) voltam alkalmazva. Tehát a kevesebb munka kevesebb fizetést is jelentett. Ha 8 óra helyett csak ötöt voltam bent, és akkor azt mondták, haza lehet menni, mert most nincs akkora hajtás, akkor aznapra csak ötórányi munkát fizettek. Vagy rámtelefonáltak reggel, hogy mégse menjek be, akkor aznap semmit nem kerestem. És ez így logikus. Mondjuk ha valaki teljesidős szerződéssel dolgozik, akkor ha épp nincs mit csinálni, akkor ki kell találni valami extra feladatot. De sokaknak ez sem tetszik.
2022. okt. 4. 12:21
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg mentősnek tanulok és inkább unatkozni szeretnék majd mert az azt jelenti, hogy minden rendben :))
2022. okt. 4. 12:48
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Inkább unatkozok, mert a sok munka sok stresszel jár. Mindkétféle munkahelyen voltam már: ahol a nyolc óra is kevés volt a feladatokra, és már azért is rád szóltak, ha ki mertél menni vécére, mert "lógsz a munkából". Meg olyan helyen is dolgoztam már, ahol 1-2 óra volt a tényleges munkavégzés a hivatalos 8 órából, a többiben meg unatkoztunk. Most is ilyen helyen vagyok, és nyilván nem jó az unalom sem, de legalább nem vagyok folyamatos stresszben. Általában játszok a mobilomon vagy a híreket olvasom, podcast-eket hallgatok, vagy csak úgy bámulok ki a fejemből és gondolkodom.
2022. okt. 4. 16:56
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Inkább unatkozok. Minimálbért kapok.

Ennyi pénzért örüljenek, hogy időben bemegyek. A többi munkatársam erre se képes. A főnöknek is megmondtam hogy rám ne számítson hétvégén (akkor lenne sok munka). Inkább felmondok, táppénzezek, de biztos hogy nem szakadok meg a munkában. A hétköznapi lazulós munkát elviselem. Ha dolgosabb munkaerőt akar, akkor fizessen nekem többet vagy keressen mást.

2022. okt. 5. 08:30
 15/21 anonim ***** válasza:
84%

Én a mostani munkahelyemen unatkozom.

Jó a fizetés, általában nincs hajtás, de nagyon lélekölő.

Érzem, hogy ha hosszútávon itt maradok, akkor egész egyszerűen elsorvad az agyam, erre nincs jobb szó. Szakmai fejlődés nulla.

Néha örülnék változatosabb feladatoknak, kihívásoknak. Egyelőre maradok, mert munka mellett viszont elég sok dolgom, költségem van (építkezés a telken, lakásfelújítás stb.). Egy-két éven belül viszont mindenképpen szeretnék váltani.

Manuális szoftvertesztelő vagyok.

2022. okt. 5. 12:31
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
1-es: aki szeret olvasni, az sosem unatkozik.
2022. okt. 5. 16:44
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
az emberek többsége képtelen elfoglalni magát, pedig a hosszú üresjárat ajándék.
2022. okt. 6. 10:32
 18/21 anonim ***** válasza:
66%

Azt szeretem, ha a munkaidőm valóban munkával telik. Amit jelenleg dolgozom az egy kényelmes mellékállás lenne. Nem szakadnék bele a munkába, de nem is unatkoznék.

De így 8 órában töltelék teendőkkel kiegészítve felesleges. Ilyenkor vagy gyakorizok, vagy passziánszozok, menüt tervezek, emailjeimet olvasom. A főnököm meg bicikli utakat néz, Pinterestet görget vagy pletyiznek a másik kollégámmal.

2022. okt. 6. 15:47
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Én most pl erősen unatkozom, mert nem tegnap már a sulis feladatomat is megcsináltam (diák vagyok) munkában, mára meg csak olyan maradt, amit csak otthon tudnék intézni. Szóval szerintem egy egyenletes, de normális munkaterhelés a legjobb VAGY az, ha az ember értelmesen fel tudja (és engedélyezett) használni a plusz időt.
2022. okt. 7. 15:15
 20/21 anonim ***** válasza:
Egyértelműen az unalom. Őr vagyok egy kietlen helyen.
2022. okt. 8. 08:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!