Hogy nyugtassam meg a nagylányomat, hogy ez nem is így van?
ma elment élete első munkahelyére dolgozni, egy gyárba sorra és sírva jött haza, kérdeztem mi a baj, erre kiderült, hogy egész nap azzal tömték a fejét a "kedves kollegái", hogy meglátja ebből a fizetésből amit ott kap nem fog telni még ennivalóra sem és itthonról mi elküldjük mert dolgozik akkor éhen fog halni meglátja.
mi az apjával sem keresünk sokat, én dajka vagyok oviban, apja biztonsági őr, de simán megélünk a nem sok fizetésünkből, soha nem szenvedett hiányt a lányunk semmiben
Mondd neki hogy nem tervezitek kirakni,(már ha ez igaz) és mindig sokkal előrébb lesz azzal a pénzzel mintha semmit se csinálna.Magyarázzátok el neki hogy rengeteg manipulatív,rosszindulatú ember van akik másokat akarnak lehúzni,ne vegye magára amit mondanak.
Ez legalább motiváció arra hogy próbáljon kitörni az ilyen kuli melókból,képezze magát egy keresett szakmában.
Ezen mit kell bömbölni, ha egyszer ez az igazság?
Vagy ő milyen burokban él, ami miatt nem látja a valóságot?
Először is nyugodjatok meg, szintemindenki így jön haza az első melójából,pénz ide vagy oda..Nekem nyárimunkán volt a lányom egy boltban, ő is első nap után
ordítva jött haza.. :-D nem könnyű a felnőtté válás,de ezt is meg kell
tapasztalni.Legalább jobban fog tanulni,lesz ami motiválja.
Emlékszem a tesóm is így jött haza mikor az első fizuját megkapta.
De nem szabad csak egy szempontból nézni mindent,ahogy te is írod,
ti sem vagytok milliomosak,mégis boldogan éltek.
Jó ha van pénz is,de normális családi kötelékek nélkül,
semmit se ér az se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!