Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen egyszemélyben végezhető...

Milyen egyszemélyben végezhető női munkàk vannak, ahol én lennék a magam főnöke?

Figyelt kérdés

Ahol nem kell "munkahelyre" menni, és alkalmazkodni a többi kollégàhoz. 28/N vagyok, és teljesen ki vagyok égve. Mindig mindenhol megtalálnak a nàrcisztikusok. Mindig mindenhol én dolgozok a legtöbbet, mégis én vagyok a legnagyobb sz.r. minden munkahelyemen eddig ment a mobbing, és egy főnökömtől sem kaptam segítséget soha, mert az éppen aktuàlis seggny.lót védelmezik. Hiàba dolgoztam jól, egy munkahelyen sem merült fel sem a fizetésemelés, sem egy jobb pozíció, plusz juttatàs, jutalom, vagy a tovàbb fejlesztés, tanfolyam, akàrmi...

Én még fiatal vagyok, és szeretnék fejlődni. Olyan szakmàt, amiben kiteljesedhetek. Sajnos ez nekem úgy làtszik, hogy munkatàrsi környezetben nem megy. Nem vagyok emberek közé való. :(

2022. okt. 1. 08:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
53%
Kamionos
2022. okt. 1. 09:14
 12/17 anonim ***** válasza:
32%
Inkább menjél pszichológushoz - persze az csak akkor működik, ha magad akarsz magadon változtatni- mert ha a világon mindenki az ellenkező irányba vezet, akkor ott te vagy a rossz sávban. De nyilván valami manuális tárgyelőállítás lehet ilyen munka.
2022. okt. 1. 09:15
 13/17 A kérdező kommentje:

Foglalkozom önismerettel, azt is tudom, hogy nekem is sok hibàm van. Próbàltam màsképp is, vàltozni is, de sajnos mindig ez lesz az eredmény. Én egyébként szeretek segíteni màsokon, kedves vagyok, gondoskodó. Ha tetszik a munkàm, akkor bele tudok merülni, meg tudom tanulni, és magasra viszem. Szorgalmas vagyok, tisztelettudó.

Amit a nàrcisztikus bennem làthat, az az, hogy megvédeni nehezen tudom magam, és hogy ki lehet hasznàlni. Talàn ezen tudna segíteni pszichológus.

A többi kollégàval jól kijöttem, csak mindig azokkal volt gondom, akik uralkodni akartak rajtam. Ezt egyébként ahhoz képest, hogy nem tudom magam normàlisan megvédeni, nem szeretem, és ezt ki is mutatom. Viszont hiàba, szólok, ezek az emberek kb csak kiröhögnek, a fejemre nőnek. Ezek az emberek a sàrba taposnak. Manipulàlnak mindenkit maguk körül. :(

2022. okt. 1. 09:18
 14/17 anonim ***** válasza:
89%
Hát pont erre való a pszichológus. És addig kell munkahelyet keresni, amíg nem találsz egy rendes közösséget, mert nem mindenhol ilyenek. A mérgező emberektől távolságot kell tartani, nem kell a teljes munkahelyi stábbal kommunikálni. Nem a teljes izoláció a megoldás, hanem a megfelelő, asszertív, nem önalávető viselkedésforma megtalálása. Ahhoz az önértékeléseden kell javítani.
2022. okt. 1. 09:27
 15/17 anonim ***** válasza:
84%

Férfiként csak annyit tudok, ha egy kolléga megpróbál uralkodni felettem vagy próbál főnökösködni, annak kerek perec a szemébe mondom hogy kollégák vagyunk de nem vagy a főnőköm, van már így is elég főnök akit minden áldott nap látnom kell, nem akarok egy másikkal együtt dolgozni. És megértik. Másképpen is beszélnek utánna az emberrel.

Igaz, én sokszor váltok a projektek között, és állandóan sok új kollégával kell dolgoznom ráadásul külföldiként. Ezt csak így lehet különben kihasználják az embert.

2022. okt. 1. 09:35
 16/17 anonim ***** válasza:
56%
Ugyanigy vagyok vele en is! Csak en mar idosebben, kitanultam par szakmat kormos, konyvelo, stb de ugy igazabol nem az en vilagom egyik se. En is inkabb segiteni szeretnek valahogy az embereknek, vagy gyogyitas ami erdekel. De nem tudtam, hogy hogy induljak el ebbe az iranyba. Szoval most szintugy nem tartok sehol :D
2022. okt. 1. 10:04
 17/17 anonim ***** válasza:
Bármi szóba jöhet, ami home office-t enged.
2022. okt. 2. 01:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!