Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Dolgoznál olyan emberrel aki...

Dolgoznál olyan emberrel aki szó szerint levegőnek néz?

Figyelt kérdés

Nyilván vannak munkakörök ahol nem lehet beszélgetni vagy nagyon zavarná a munkát.

Meg rendben h dolgozni jársz be de akkor is szerintem egy alap kommunikáció kell.

De ha van egy kolléga aki csak köszön, együtt vagy vele 12órát ülve egy helyiségben, kb kerülgetitek egymást .

De mindent úgy csinál mintha egyedül lenne.

Ha jóval később érsz vissza mint a megszokott a járőrből annyit nem kérdez baj volt h ilyen későn jöttél vissza?

Ha tusszent az ember annyit nem mond h egészségedre ..

Ha mondasz neki vlmi infót munka kapcsán látszik rajta h full lesz.rja..

2022. szept. 28. 08:29
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Minden álmom egy ilyen munkahely. Most meg kell hallgatni, a kolléga napi bkv-s élményeit. A másik kolléga gyerekének a dolgait. Nagyon unom már...
2022. szept. 28. 08:39
 2/20 anonim ***** válasza:
94%

Ő kérdezze meg tőleg, hogy baj-e, hogy későn értél vissza?

Amúgy még jó hogy a munkahelyre elsőrorban dolgozni jár be az ember.

2022. szept. 28. 08:41
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Mivel én sem vagyok egy beszédes fajta így természetesen dolgoznék.

A napi kommunikáció pótlódna máshonnan, de én azt nem szeretem amikor valaki random elkezd mesélni a családjáról vagy magánéleti bajáról.

Én arra csak bólogatni tudok.

2022. szept. 28. 08:45
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem lenne olyan szituáció, amikor együtt kell dolgoznunk valamin és akkor is így viselkedne, akkor engem nem zavarna. Ez sokkal jobb, mint amikor valaki állandóan érdektelen hülyeségeket beszél. Én is szeretek csendben, nyugiban dolgozni. Hs téged zavar, szólj hozzá valamit, kérdezz ezt-azt, ha meg minimális kommunikációra sem vehető rá, akkor hagyd.
2022. szept. 28. 08:56
 5/20 A kérdező kommentje:

2es. Nem azt kérdezze meg h baj e h később értem vissza.

Hanem legalább annyira érdekelje már a másik h éjjeli járőr során legalább annyit kérdezzen rá h miért jöttem ennyivel később, láttam vlmit?? - mert ne adj isten rosszul leszek járőr alatt v vki leüt hátul, és mi lesz nem érdekli semmi- nem jöttem vissza majd az első műszak megtalál

2022. szept. 28. 09:24
 6/20 anonim ***** válasza:
5: De miért kérdezze? Ha látsz valamit, azt jelented az arra illetékeseknek.
2022. szept. 28. 09:26
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Persze.

Ezerszer jobb az ilyen kolléga, mint aki folyamatosan dumál, káromkodik, fél 10-kor már azon lamentál, hol fog ebédelni, és a környező étkezdék menüsorát olvassa fel hangosan, vagy éppen 48-adszorra is megkérdezi, még mindig nyakkendőben járok-e.

Ha a saját munkámat el tudom végezni, akkor ok, csak persze ebben benne van, hogy esetleg információt meg kell osztani a másikkal, akkor fogadja is be.

Amúgy meg nem kell mindenkivel barátoknak lennem.

2022. szept. 28. 09:45
 8/20 anonim ***** válasza:

Én is ilyenekkel vagyok körülvéve.

Szomorú de ez van.

Aztán úgy vagyok vele, hogy inkább elvagyok magamban egy könyvvel.

2022. szept. 28. 10:15
 9/20 A kérdező kommentje:
6os: nyilván jelentem.( ha tudom és mondjuk nem leutottek akár) De az h rá se kérdez, azt jelenti h nem is érdekli mi van a másikkal. Azért össze kell dolgozni.
2022. szept. 28. 10:51
 10/20 anonim ***** válasza:
91%
Igen dolgoznék. Az lenne az álom munkahely számomra.
2022. szept. 28. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!