Télen 18 fokra fognak csak füteni minden munkahelyen ?
Utolsó, egyet értek!
Az én lakásom 16 fokra hűl le, ennyi erővel szinte nem is kellene fűteni...
Csak hogy 16-18 fokos benti hőmérséklet megint más mint kint...
Bent hidegek a tárgyak, falak, maga a hideg bútorzat ontja a hideget.
Ahogy elkezdett lehűlni a levegő, azóta fűtök.
Nekem ilyen szempomtból a fa tüzelés is nyűgös, mert kellemetlen hidegben ébredni...
14. Inkább vilannyal fűtök...
Egymagam az alapfogyasztásom 210 alatt van, így csak a fűtéshez veszem az áramot piaci áron...
Havi 30-40-ből kijön a villanyom és fűtéssel és kényelemben élek...
Nekem eddig minden irodában az volt a gondom, hogy lerohadt rólam a gatya a 25 fokban. Bementem a 0 fokról a 25-be. Van egy szint, ami alá nem vetkőzik az ember, nálam ez a trikó volt, az is januárban.
Mondjuk a 18 az meg lehet hogy túlzás, de nekem ez lehet mégis jobb lesz.
Teljesen egyetértek veled. Nálunk a munkahelyen reggel 9 körül volt 18 fok, este 6-ra se érte el a 20 fokot, és mivel mi ülő munkát végzünk, szinte semmit se mozgunk, így mi egész nap kabátban ülünk, már most.
Remélem, aki szerint kellemes az a 18 fok, 9-10 órát is kibír majd ugyanúgy pólóban szinte nulla mozgással egyhelyben ülve a hideg asztalán dolgozva. Vagy az ilyenekkel csak a szájuk nagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!