Nem tettem feljelentést a HR-es igazgatóval szemben, aki hazugságot terjesztett rólam, onnantól kezdve a megítélésem is megpecsételve lett. Továbbra is folytatta a viselkedését, mindenki őt támogatta, de mikor az ember feljelentést hozta elő, akkor már félreértésekről beszélt. Az igazgató meg börtönt érdemelne a társaival együtt. Pénznél nem számítanak a szabályok, ha van egy jó könyvelő.
2022. szept. 25. 09:54
2/11 anonim válasza:
Céges kocsi oldalát meghúztam, meg a két oldalsó gumi is defekt, totál szétment, azt hiszem a visszapillantó is letört. Kis ívben akartam kanyarodni egy szűk utcában mert jöttek szembe, de egy hülye korlát volt belül aminek neki mentem. Főnök nem örült de lenyelte mert nem volt ember. Nem volt egy ideges, ordibalos típus.
2022. szept. 25. 09:58
3/11 anonim válasza:
Szétbasztuk az egyik szenzort. Amivel alapvetően nem lenne baj, kivéve, hogy 100 millió forint maga az eszköz és rettenetesen bonyolult a szervízelése...
Szerencsére garanciális javításnak ítélték, mert a baleset előfordulhatott volna terepen rendeltetésszerű használattól is, de valójában a mi lelkiismeretünkön száradt, nem figyeltük az időjárást, elkapott a vihar, a kütyü meg beázott.
Szigorítottak a belső szabályzaton, de nem lett problémánk belőle nekünk speciel.
2022. szept. 25. 10:12
4/11 anonim válasza:
Összeütköztem a cégtől egy HR-sel, aki céges autót vezetett.
Nem adtam neki elsőbbséget.
2022. szept. 25. 10:13
5/11 anonim válasza:
Megütöttem egy kollégámat mert nagyon felhúzott. A következménye majdnem kirúgás lett, de mivel jó ismerőse vagyok a főnöknek, "kegyelmet" kaptam. Azóta visszafogom magam.
2022. szept. 25. 10:23
6/11 anonim válasza:
Kinai étteremben dolgoztam, egyszer túltömtem az ételt és egyéb tárgyakat szállító liftet, és elszakadt a tartókábel. Több, mint 1000 euró volt a javítás, amire valamiért csak 1 hónappal később került sor, addig mindenkinek és nekem is a lépcsőn meg a jóval távolabbi másik liften kellett felhordani a dolgokat az alagsorból. De utólag nem annyira bánom, elég embertelen, munkamaniás, kizsákmányoló hely volt, kvázi megérdemelték.
2022. szept. 25. 13:27
7/11 anonim válasza:
Rábával véletlen áthajtottam a főnök kocsiján.Kis pukkanónak éreztem olyan hatalmas kereke volt a dupla kerekű Rábának,majd valami gyanús volt és vissza is tolattam.
Kocsi kilapult mint a palacsinta.
2022. szept. 25. 14:19
8/11 anonim válasza:
Lapjára bactam egy furgont
2022. szept. 26. 08:50
9/11 anonim válasza:
A 7-est miért pontoztátok le? A kérdésre válaszol, nem azt kell nézni, hogy nektek mennyire tetszik, amit ír.
2022. szept. 26. 08:54
10/11 anonim válasza:
#9: Mert minden bizonnyal kitaláció, vagy legalábbis erősen kiszínezett történet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!