Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Felelőséggel tartozom egy...

Felelőséggel tartozom egy kolléga hibája miatt?

Figyelt kérdés
Sofőr vagyok egy pékségnél, hajnalban én szállítom ki pékárút az üzleteknek. Három napja érkezett egy új kolléga, és rám bízták a feladatot, hogy tanítsam be a gyereket. Két napig velem dolgozott, mutattam, hogy hol vannak az üzletek, hogyan intézzük a papírmunkát stb. Harmadik nap már önállóan dolgozott, és megtankolta a furgont 60 liter benzinnel. Értitek...a 3.5 tonnás ducatóba benzint tankolt, amiről már messziről tudja az átlagpolgár, hogy egy modern haszongépjármű a legritkább esetben benzines. Mindez nem is túl nagy probléma...megtörténik. Csakhogy a gyerek ezekután engem hibáztatott, mert nem mondtam neki előre, hogy gázolajat kell tankolni. A benzinkúton persze ki kellett fizetni a 60 liter benzint, a cég pedig érthető okokból ezt nem téríti meg, tehát marad a sofőr vesztesége. Csakhogy a gyerek nem hajlandó egyedül kifizetni, mert szerinte én is hibás vagyok, és most követeli, hogy fizessem ki a 30liter benzint.

2022. szept. 24. 12:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha valakinek jogsija van, kéne tudnia legalább ilyen alap dolgokat. Akkor meg pláne, ha sofőrként akar elhelyezkedni.
2022. szept. 24. 20:18
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem okolhat azért hogy nem rágod szájba az evidenciákat. Legközelebb ha hátsó tengely mögé rak egy tonnát és kiegyengeti az első kanyart, te leszel a hibás?
2022. szept. 25. 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!