Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hideg irodában ilyenkor...

Hideg irodában ilyenkor magadra teríted a kabátod?

Figyelt kérdés
2022. szept. 21. 14:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%
Jelenleg is így ülök :D
2022. szept. 21. 14:16
 2/14 anonim ***** válasza:
85%
Eleve ősszel már rétegesen öltözködöm. Ha kell, van kardigánom, kötött vállkendőm bent.
2022. szept. 21. 14:17
 3/14 anonim ***** válasza:
79%
Én is kabátban ülök már reggel óta. Télen pedig tervezem, hogy majd pokrócot terítek a lábamra.
2022. szept. 21. 14:18
 4/14 anonim ***** válasza:
39%
A kabát vajon, visszaadja az ember önbecsülését, ha évekig megalázunk embereket indokolatlanul? Szerintem nem. Teljesen mindegy az, hogy az irodában milyen a hőmérséklet, ha a hideget adják neked az emberek, akkor túlélőként bármit elviselsz.
2022. szept. 21. 14:22
 5/14 anonim ***** válasza:
55%
Nem, mert nem vagyok idióta. A szervezet kifűti magát, de csak akkor, ha megfelelő inger éri. A sok hülye aki ilyenkor téli kabátban jár meg majd szétfagy télen, mert képtelen pár napig egy kis hideg levegőt elviselni, aztán persze majd egész télen sír a szájuk.
2022. szept. 21. 14:24
 6/14 anonim ***** válasza:
96%

Nekem a max benti hőmérséklet ami még komfortos az a 20-21 fok, de a 18-19 az ideális. Nem vagyok fázós, az még bőven pólóidő. Itthonról dolgozom, 18.4 fokot mutat a hőmérő, imádom.

Ha fáznék, akkor felöltöznék rétegesen. Póló, hosszúujjú, kardigán vagy pulcsi, kabát csak extrém hidegben kerülne fel.

2022. szept. 21. 14:45
 7/14 A kérdező kommentje:
Nagyon fázós vagyok, egész nap hideg irodában félek hogy fázok vagy megfázok. De megnyugtat nem én vagyok az egyetlen fázós
2022. szept. 21. 14:51
 8/14 anonim ***** válasza:
88%
Viszek be fűthető ágytakarót és azt térítem magamra. Ha nem akarják, hogy a gázszámlájuk legyen magas, akkor majd megemelem nekik a villanyt. Ha nem tetszik, küldjenek haza home officeba, nem én akarok bejárni.
2022. szept. 21. 15:41
 9/14 anonim ***** válasza:
79%
Nem, mert akkor utána megfagyok ha kimegyek az utcára.
2022. szept. 21. 16:52
 10/14 anonim ***** válasza:
27%
Ha nem tetszik keress más olyan mhelyet ahol van radiátor, hosugarzo mittudomen nem sírni kell! En biztos nem dolgozom 18 fokban, az fix.
2022. szept. 21. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!