Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egy cég megteheti hogy olyan...

Egy cég megteheti hogy olyan számon (családtagé) hívogat szabi alatt, amit én nem adtam meg neki, de kinyomozta? Feleségem számán?

Figyelt kérdés

Szabi alatt okulva az eltelt évekből ezúttal kikapcsoltam a mobilom.

Régebben szabi alatt is hívogattak.

Egyszer csak csöng az asszonypajtás mobilja. Valami vénember keres téged nem mutatkozott be, mondja az asszony.

A főnök volt. Látta a facebookon a feleségem eléggé egyedi vezetéknevét, és gondolt egyet tudakozó telekom és bejött. mert nem titkos a száma.

És felhívott azon keresztül engem.

Már felmondási időmet töltöm, ez volt az utolsó csepp, szabiról haza és azonnal felmondás.

Ehhez joga volt egy cégnek?

2022. szept. 20. 09:37
 1/3 Katona Dius ***** válasza:

Törvényileg igen.

Az,hogy mennyire illő valakit felzavarni szabi alatt,ráadásul nem is az ő,hanem egy családtagja számán,az más kérdés.

2022. szept. 20. 10:01
 2/3 Garf1eld ***** válasza:
Nincs is feleséged.
2022. szept. 20. 18:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Megteheti, de mint látható, könnyen lesz a következménye felmondás. Azért a pofátlanságnak is legyen határa.
2022. szept. 20. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!