Mikor van az a hóközi kifizetés?
Figyelt kérdés
Augusztus 25től a hónap végéig volt pár nap amikor dolgoztam, azt mondták ez hóközi kifizetéssel lesz kifizetve de még nem kaptam meg most sem.
Kérdezzek rá?
Az adatokat, számlaszámot leadtam rendben.
2022. szept. 17. 09:41
1/6 Katona Dius válasza:
Ha hónap végéig dolgoztál,akkor elvileg rendes időben kellett volna megkapnod. Hóközi aklor van,ha hó közben szűnik meg a munkaviszony, vagy cafetéria van.
2/6 A kérdező kommentje:
Nekem ezt mondtàk mikor érdeklödtem amikor megkaptàk 5.én a többiek hogy nekem hòközivel lesz. A màsik új dolgozõ sem kapott még aki ugyanakkor kezdett.
2022. szept. 17. 12:08
3/6 Katona Dius válasza:
Rendesen bejelentettek? Megkaptad a belépő papírokat?
4/6 A kérdező kommentje:
Igen, attòl nem tartok, hogy nem jelentett be csak azthittem megérkezik hamarabbb a pénz.
Egy àllami munkahely.
2022. szept. 17. 12:44
5/6 anonim válasza:
Fura, rég meg kellett volna kapnod. Kérdezz rá nyugodtan, ők is emberek, hibázhatnak.
6/6 anonim válasza:
A jogi oldalát nem ismerem, igazából abban a tudatban élek, hogy a munkaszerződés szerint ki kell hogy fizessék az embert. Lehet hogy a bérzárásig bizonytalan volt hogy hány napot is fogsz dolgozni a hónapban, ezért inkább megvárták a pontos számot. A hóközi tudtommal csak annyit jelent, hogy a reguláris kifizetések közé eső időszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!