Mi a véleményetek a szombati munkáról?
Figyelt kérdés
Ha pl valaki heti 6 napot dolgozik és 1 nap szabad (vasárnap).2022. szept. 16. 18:56
1/24 anonim válasza:
Én is szombatozok, de csak 5 napot dolgozok, és ez is borzasztó, hát még a 6 nap.
2/24 anonim válasza:
Régen így éltek az emberek.
Nyilván jobban örül mindenki, ha két szabadnapja van, ugyanakkor korábban iskola is, munka is hat napig volt, és senki nem halt bele, így vélhetően túl lehet élni.
3/24 anonim válasza:
Munkakörfüggő.
Abban a formában, amiről írsz, embertelen. Nyilván egy étterem, vagy club mas, amikor nagyobb a forgalom, de már szerintem egy üzlet esetében is gáz!
4/24 anonim válasza:
2-es
Túl lehet élni fizikailag.
Feltéve,hogy nem ölöd meg magad.
Szar fizetésért ki akar 6 napot dolgozni?
5/24 anonim válasza:
Az hol volt leírva, hogy "szar fizetésért" kell ennyit dolgozni?
A kérdésnek a fizetés nem volt része.
6/24 anonim válasza:
én jobban szeretném a 4 napos munkahetet
7/24 anonim válasza:
Régen az emberek még szerettek dolgozni, és nem nyafogtak.
8/24 anonim válasza:
Magyarországon elég szar a fizetés.
Gondolom itt most nem a svájci csicska bevándorló munkákról van szó.
9/24 anonim válasza:
7# ha normális fizu és megélhetés lenne, akkor itt sem nyafognának.
10/24 anonim válasza:
Nem mondok inkább semmit, mert nálunk simán bevezethetik az ideiglenes szombati munkavégzést - a téli "szünetünk" javára. Így spórolhat a cég a rezsin, ahogy nagyon sok iskola is kacérkodok hasonló ötlettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!