Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Maradtál olyan helyen ahol...

Maradtál olyan helyen ahol mindig ez ment?

Figyelt kérdés

Reggel váltáskor az egyik kolléga teszi a megjegyzést a másikra neked mindig h mit nem csinált meg a másik kolléga.

Vagy beleszól abba hogy te előző szolgálatban mit nem csináltál meg mikor a másik kollégával voltál és h ezt meg kell csinálni. ( ugyanúgy az az ember se csinálta meg aki veled volt) De aki szóvá tette az egy 3.munkatárs.

De amikor ezzel a 3.munkatárssal voltam együtt, és elsorolta mennyi maszekja van és mindent megcsináltam helyette is és a 12 órából kb 3,5 órát aludt akkor az nem volt gond de még ott is parancsolgatott és nem vette észre h rég kész..de azért megjegyezte h ugyanazt a dolgot nem csináltam meg amit szóvá tett nekem mikor nem vele voltam..

2022. szept. 15. 20:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem, számomra elképzelhetetlen hogy ilyen emberek között dolgozzak, akik egyenként képtelenek arra hogy a feladataikat elvégezzék.
2022. szept. 15. 20:43
 2/3 A kérdező kommentje:
Úgy külön mincs leosztva kinek mi a dolga csak annyi h legyen kész. A feladatokat mindenki tudja és elvileg mindenki csinál mindent. Csak ítt már kezd átesni a ló túloldalára a dolog, h sértődés neg szóvátétel van ha netán vlmit 2x egymást kivetoen te csinálsz meg mert a másik nem áll neki.
2022. szept. 15. 21:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Inkább szólni kellene neki, hogy kapcsoljon vissza a h*eségeivel.
2022. szept. 15. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!