Szerintetek most munkáltatónak van igaza vagy a munkaválalónak?
Ugye nekünk 15:50 órakkor van vége a munkának és azt mondta a MUNKÁLTATÓ( KISS FŐNŐK) 15:45 -pakojatok és takaritjatok és mehettek felkiátójellel ! 15:48;30 volt és már az ajtóba álltak a többiek !!!
Már az ajtóba állók megkérdezik- mehetünk?
Kiss fönök azt mondta - NEM! MUNKAIDŐ van még!
Most álljunk le vele vitatkozni mármint a kiss fönökkel
Hogy
"mehettek" nem azt jelenti hogy mennyjetek ki az ajtón!
Hogy mire ezt kimondta akkorra már 15:50 óra volt
Én már ezt nem értem?
A hejesírásódból tegintve mék 8 áhtanános zse ke a mnukához. Jó asz tesverme, monnya cak a fönők, majd az alkhol megtisztíjja a lelked.
De most komolyan, ilyen értelmiségi szinttel hova vesznek fel dolgozni? Az utolsó 2 agysejted szerintem már harakirit végzett évtizedekkel ezelőtt. Nem kell csodálkozni, hogy ilyen biorobot munkát végzel, ahol perce pontosan vagy dolgoztatva. Itt senkinek nincs igaza amúgy, az a hibás aki odáig jutott, hogy ott kell lennie.
És pontosan 15:48;30 volt. Emiatt muszáj volt kiírni egy kérdést? Szerintem több idő volt, mint amennyi miatt a főnököd kiabált.
De amúgy senkinek nincs igaza. Ha tudjátok, hogy ilyen, miért akartok azon a 1,5 percen spórolni? De ő se semmi, hogy így nézi az időt…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!