Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Reggel hattól este hatig...

Reggel hattól este hatig dolgozni?

Figyelt kérdés
Olyan sokszor szembe jön ez a duma, hogy ő reggel hattól, este hatig dolgozik. De ezek az emberek általában olyan fos körülmények között élnek mint állat, hát ha reggel hattól este hatig melózik valaki akkor milliomosnak kéne lennie nem? Vagy rabszolga munkát végeznek 10forint/óráért? Különben is milyen munka az amit 12órán keresztül lehet csinálni? Én a 8-ból is kb 5-öt melózok aktívan nem bírom ki a 8 órát lebzselés nélkül.
2022. szept. 12. 20:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Aki az 1-esemre nem hasznost nyomott, az megindokolhatná. Tekintve, hogy a kérdésre válaszolok, és amit leírok, az mind 100%-ban igaz.
2022. szept. 13. 08:53
 12/16 anonim ***** válasza:
Havonta minimum 24 órát túlórázom - nem saját elhatározásból - és még sem váltam milliomossá ettől. Szélsőségesebb esetben egy hétre is összejön több túlóra és annyira nincs időm lebzselni, hogy tönkre is ment az egészségem a "lebzseléstől".
2022. szept. 13. 11:13
 13/16 anonim ***** válasza:
En 13-14et melozok, de csak heti 3-4et. Nekem ez jobban bejon mint 5 nap melo.. Am vendeglatas. Milliokat nem de 500 korul megvan.
2022. szept. 13. 15:59
 14/16 anonim ***** válasza:

Kamionsofőr vagyok , napi 12-13-15 óra a munkaidőm (ugyebár ha 3órát várok valahol, az is munkaidőnek szàmít) mindezt heti akár 5-6 nap.

Milliomosnak nem mondanám magam, de panaszra sincs okom.

2022. szept. 13. 19:36
 15/16 anonim ***** válasza:
Vendéglátás. Dolgoztam olyan helyen is, ahol csak 13,5 órás műszakok voltak, heti 3-4 nappal, akkor nyitástól zárásig volt bent mindenki, ez egy kisebb étteremlánc volt. A jelenlegi munkahelyemen is van 12 órás műszak (multi), de ez nem egésznapos (mármint nem nyitás-zárás).
2022. szept. 14. 11:49
 16/16 anonim ***** válasza:
Ápolóként dolgozom 12 órában, 6-18-ig vagy 18-6-ig. Előfordul, hogy havi 18 napot, van amikor csak 14-et. Nem sok pénz, de eltartjuk a családot. A hátránya, hogy nagyon kevés minőségi időt töltünk együtt, fáradtak vagyunk. Gyakran nehéz megoldani a kislányunk felügyeletét, oviba való elvitelét, hazahozását.
2022. okt. 27. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!