Mi a velemenyetek a tobb muszakos munkahelyrol?
Ideiglenesen szerintem tűrhető (30 alatt pár évig), de hosszú távon teljesen kikészíti az embert.
De az mindenképp előny, hogy nap közbe tudsz ügyet intézni. Nyilván úgy értem ha éjszakából jössz vagy mész majd vagy ha nem osztottak be. Bank, Posta, Okmányiroda, szerelőt tudsz fogadni, tömeg nélküli bevásárlás stb.
Én kb 1,5 éve műszakozok,nincs nagy bajom vele sőt éjszakásban alszok a legjobban pedig nem vagyok a sokáig fennmaradós típus.A plusz pénz tök jól jön és azt se felejtsük el hogy ha egy munkahely több műszakot tart az többszörösére növeli a betöltendő pozíciók számát,több embernek ad munkalehetőséget.
Nekem azzal van bajom hogy itt folyamatos 3 műszak tehát van hogy hónapokig hétköznapra esik a szabadnapod úgy pedig nehéz előre tervezni.Hosszútávon nekem is egy nappalos beosztás lenne a célom de azzal is megelégednék ha legalalább néhány héten belül mindig lenne szabad hétvége.
Hello.. kerdes kiiroja vagyok.. koszonom a valaszokat szavazatokat ...
Sok sikert a penz kereseshez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!