Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Az olyan munkatárssal lehet...

Az olyan munkatárssal lehet valamit tenni aki egész munkaidőben, hangulatot kelt a cég és a dolgozók ellen?

Figyelt kérdés

Hogy ennél a cégnél minden sz.r, mindeki h.lye, a főnök szemét, neki dolgoznia kell bezzeg az irodisták egész nap csak büfébe és cigizni járnak, nem lehet ebből a fizetésből megélni és hasonlók

Nekem semmi bajom a céggel se a munkakörrel, de emiatt a depresszív lehúzó hozzáállása miatt nap végére olyan negatívvá válok, hogy eret vágnék magamon

2022. szept. 7. 20:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem vagy egy ici-picit elszálva magadtól azért, mert régóta dolgozol a munkahelyeden?

Attól még nem vagy felettese egy ugyanolyan munkásnak, mint amilyen te vagy, mert régóta ott vagy.

És már összespanoltál mindenkivel, megy a klikkesedés...

Elolvastad egyáltalán a kérdést?

Negatív hozzáállásu munkatársról van szó, nem olyanról, aki helyett dolgozni kell. Az teljesen más téma.

Hozzám mikor annó új munkatársat osztottak be, megpróbáltam segíteni neki beilleszkedni(pedig nem vagyok valami beszédes típus)...

Ha a vezetőm rákérdezett, hogy mi a véleményem róla azt elmondtam a valóságnak megfelelően, lelkiismeretesen.

Ha a munkáját elvégzi, normálisan beszél hozzám. Akkor miért élnék vissza azzal, hogy én már régóta ott vagyok, megbízik bennem a főnökség, ezért kirakatom mert megtehetem? Biztos vagy benne, hogy ez a helyes döntés? Még akkor is, ha könnyű másik munkát találni.

2022. szept. 7. 23:21
 12/14 anonim ***** válasza:
Ok negativan alltak a munkahoz is es nyavajogtak egesz nap meg lassan meloztak, kummantgattak. Nincs klikkesedes senki kozt, mindenki egyetert
2022. szept. 7. 23:35
 13/14 anonim ***** válasza:

Én voltam több gyárban is,

Én azt tapasztaltam, hogy gyakran az öregek panaszkodnak,

Akik már ott vannak amúgy 20 éve, és még nyugdíjasként is ott dolgozik...

Vagy azok panaszkodnak,akiknek amúgy egész jó fizetésük van, hogy milyen rossz a fizetés,

25 év alatti, száz ezerrel többet kap mint én, de azért pont nekem panaszkodik.. nagyon sok gyárban dolgozó soha semmivel nem elégedett...

Folyamatosan panaszkodnak,

Sokszor munkahelyi dolgokról, pl, amiket felsoroltál,

Amikor fizetés emelést kapunk, akkor, jaj ezzel mit kezdjünk, ebből a fenekemet se tudom ki törölni.. blablabla...

Ha megunják a munkáról a panaszkodás, akkor panaszkodnak a Covidrol,

Meg a háborúról...

Azok az emberek, akik a panaszkodástol érzik jobban magukat ,azok mindig találnak valami témát, ami miatt panaszkodhatnak...

Nem tudsz ezzel mit kezdeni, ne figyelj rájuk,

Esetleg szólhatsz neki, hogy jó eleget hallottad már, rossz minden,

De a panaszkodástol nem lesz jobb semmi.

Ha annyira rossz a munkahely, keressen másikat, de ne neked panaszkodjon, mert még a te életkedvedet is elveszi...

Lehetsz őszinte veled,

Vagy csak próbálsz nem figyelni rá...

2022. szept. 10. 16:46
 14/14 anonim ***** válasza:
73%

Én erre annyit mondok, hogy

Ha annyira irigyli az irodistákat, hajrá,

Mindenkinek meg van az esélye, lehet továbbtanulni,

Mehet egyetemre, tanuljon meg nyelveket , és hajrá, meg lesz az esélye ,

És meglátja, hogy az amit ő lát, mennyire nem igaz..

Honnan tudja, hogy mindig büfében vannak? Saját maga látja a saját szemével? Akkor ezek szerint ő is ott van...

2022. szept. 10. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!