Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Reagáltál volna rá valamit?

Reagáltál volna rá valamit?

Figyelt kérdés

4hónapja vagyok ezen a helyen mint portás 24órában, de éjjelre jön egy 12órás.

Az egyik 24órás kollégám bejött helyettesíteni a 12órást mellém.

Igazából a takarításon kívül (ami a 12es dolga) minden más feladat közös.

A 4 csekkolason kívül semmit nem csinált,( fogtam magam felmentem kulcsozni, a papirmunkát megcsináltam, táskàkat ellenőriztem holott ez már közös úgymond, nem szóltam) de szóvá tette h a 12esre hagyatkozom mert nem csuktam be a kaput.

És h ő nem 12es, meg nem helyettesít! - majdnem megkérdeztem h ki hekyett jöttél?- 12es helyett, akkor most az vagy. Ennyi erővel akkor nem takarítunk ki reggel mert se ő se èn alapból nem 12es??..

( van olyan 12es aki lesz.rja az egészet,( és még mást is, akkor én miért ne tehetném egy kicsit?- h mi van a kapuval) van aki becsukja) én nem szoktam mivel rálátok és nem alszom.

Olyan nehéz lett volna szó nélkül becsukni??- en láttam nem indul kulcsozni, fogtam magam szó nélkül mentem.

Vele most vagyok először éjjel mivel helyettesít. De alapból váltjuk egymást 24ben.

2022. szept. 7. 02:42
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
🆒🔝
2022. szept. 7. 03:35
 2/10 A kérdező kommentje:
Értelmes válasz
2022. szept. 7. 04:00
 3/10 anonim ***** válasza:
95%
⛔️⛔️⛔️🔑🔑
2022. szept. 7. 04:59
 4/10 A kérdező kommentje:
Értelmes..
2022. szept. 7. 05:27
 5/10 anonim ***** válasza:
95%
Mi a lényeg a kérdésedben? ("Értelmes válasz...")
2022. szept. 7. 05:58
 6/10 A kérdező kommentje:
Hogy ebben a szituban reagálnál e vlmit visszaszólnàl e vagy se
2022. szept. 7. 07:08
 7/10 anonim ***** válasza:
91%
Főnök nincs?
2022. szept. 7. 08:47
 8/10 anonim ***** válasza:

Mit akarsz pontosan?

(Értelmes válasz)

2022. szept. 7. 13:22
 9/10 A kérdező kommentje:
Az hogy bejött " dolgozni" semmit nem csinált, nem szóltam semmit, csináltam a dolgom. Annyit csinált h szerinte éjjelre be kell csukni a kaput ( van olyan aki nemcsukja be arra a 2 3 órára)és azt se tudta szó nélkül megcsinálni és még ő tette szóvá nekem, aki úgymond helyette is dolgoztam
2022. szept. 7. 13:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Túl jutsz ezen vagy szóvá teszed neki, ez mind a te döntésed.
2022. szept. 7. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!