Reagáltál volna rá valamit?
4hónapja vagyok ezen a helyen mint portás 24órában, de éjjelre jön egy 12órás.
Az egyik 24órás kollégám bejött helyettesíteni a 12órást mellém.
Igazából a takarításon kívül (ami a 12es dolga) minden más feladat közös.
A 4 csekkolason kívül semmit nem csinált,( fogtam magam felmentem kulcsozni, a papirmunkát megcsináltam, táskàkat ellenőriztem holott ez már közös úgymond, nem szóltam) de szóvá tette h a 12esre hagyatkozom mert nem csuktam be a kaput.
És h ő nem 12es, meg nem helyettesít! - majdnem megkérdeztem h ki hekyett jöttél?- 12es helyett, akkor most az vagy. Ennyi erővel akkor nem takarítunk ki reggel mert se ő se èn alapból nem 12es??..
( van olyan 12es aki lesz.rja az egészet,( és még mást is, akkor én miért ne tehetném egy kicsit?- h mi van a kapuval) van aki becsukja) én nem szoktam mivel rálátok és nem alszom.
Olyan nehéz lett volna szó nélkül becsukni??- en láttam nem indul kulcsozni, fogtam magam szó nélkül mentem.
Vele most vagyok először éjjel mivel helyettesít. De alapból váltjuk egymást 24ben.
Mit akarsz pontosan?
(Értelmes válasz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!