Mennyit kell dolgozni ha valaki vagyonőr egy telephelyen? Sokat vagy kevesett?
Figyelt kérdés
Például napközben milyen időközönként jön autó kamion ember? Éjszaka is jön valami vagy ott már semmi? Miket kell csinálni? Aki dolgozik ilyen helyen írja már le neki hogy telik el a 24 órás műszak.2022. szept. 4. 09:31
2/10 anonim válasza:
Párom évekig dolgozott, minden hely más volt. Volt ahová 4-5 autó jött csak egy nap, de egy nagy építkezésen rengeteg kocsi megfordul azt élből ketten vitték. Van, hogy éjjel visznek árut és sok helyen a takarítók is éjszaka mennek. Nagyon változó, meg az is, hogy mit vár el a munkáltató. Pl. reggel-este körbefotózni a helyet stb.
3/10 anonim válasza:
Sokat, már nem az a világ van hogy alszol meg tv-el hajtanak azért a kevés pénzért itthon.
4/10 anonim válasza:
Szerinte sokat, szerintem keveset.
5/10 anonim válasza:
"kevesett"
Szerintem kevesebbet mint amennyi t-t te a kérdés kiírásakor használtál
6/10 anonim válasza:
Lehet a kevés is szar.
Én egy állandóan nyitva lévő helyen vagyok. Nincs sem hétvége, sem ünnepnap senkinek. Egyedül vagyok, a forgalom nagy, járőrt egész nap nyomni kell, ami macerás a forgalom miatt, de ezt mindenki leszarja, oldjam meg, és az időbeosztásom horrorisztikus, alig van szabadnapom.
Tehát én állatként vagyok tartva teljes mértékben ,nagyon sok órába, viszont fizikai munkát mást nem végzek.
Az a kérdés, hogy megéri-e a kevés munkát így csinálni.
7/10 anonim válasza:
Olyanról meg ne is álmodj hogy elmész fizetett szabira, vagy táppénz.
8/10 anonim válasza:
Amúgy ez érdekes, még sosem gondolkodtam azon hogy egy ilyen őrnek van-e fizetett szabadsága. Nálunk az őrök, ahogy a takarítók meg a konyhában dolgozók, nem tagjai hivatalosan az állománynak, szóval pl a teljesítménybónuszokból, éves emelésekből stb, ők kimaradnak. És szerintem nincs fizetett szabijuk sem, gondolom amelyik nap nem dolgoznak, arra a napra nem jár pénz. Azért ez nagyon kemény
9/10 anonim válasza:
#2 vagyok, páromnak tényleg nem volt soha fizetett szabija, úgy pótolták ezeket, hogy amikor a váltótárs szabizott akkor ő ment 48-at, de volt hogy 72-t is. Nyilván akkor aludhatott este.
10/10 anonim válasza:
Bizony nincs fizetett szabi, ez ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!