Ha vagyonörként egy telephelyen helyezkedek el ott pontosan mik a feladatok, elvàràsok?
4.-nél a pont!
Mind más és más.
10-ből 9 helyen "csekkolni" kell. Azaz egész éjjel járőr, és bizonyos pontokon elektronikusan "bélyegezni". Ebben az lehet a cumi, amikor az ónos esőben, óránként mész 20 percet.
Konkrétan tudok olyan olyan, budapesti helyet, ahol óránként kell menni, és 35+ perc a járőr! Gyakorlatilag egész éjjel körözöl.
Meg sok helyen: szondáztatás, parkoltatás, csomagok átvizsgálása, popsi nyalás, ...
Van, ahol korrekt, már szinte iroda szerű helyen vagy, de sok helyen egy konténerben, légkondi nélkül, 300 méterre a WC-től.
Átvenni?
SEMMIT, nem vehetsz át, még kajafutártól sem, nem még kamionnyi árut!
Te, ott, egy CSICSKA leszel!
Bocs, de tényleg!
#6, te sem voltál még őr, látszik a dumádon.
Van, ahol az őr vesz át postát, futárpostát, stb. Írtam, hogy nincs két egyforma munkahely!
Meg ahol hétvégén érkezik küldemény, majd leteszi neked a futár a küszöbre, mi, mert csicska vagy, és nem vehetsz át semmit, mi? Nem ártana gondolkodnod klaviatúrapüfölés előtt.
7.-re.
HR-es vagyok és voltam nem 1 és nem 2 NAGY helyen.
Az őrség NEM, vehet át semmit! Nincs aláírási joguk, pláne nem bélyegző használati és/vagy pénzkezelési joguk!
Csomagot sem bonthatnak, csak ha külön, ellenőrzési célból vannak erre utasítva!
De taníts még mester!
Attól, hogy te a mucsaj-alsói sertéstelepen átvetted a könyvelés kajáját, meg a postát, az nem mindenhol általános!
Mint leírták, egyik hely ilyen, másik hely olyan. Van, ahol át kell vennie az őrnek a postát, csomagokat, és van, ahol csak irányítani kell a megfelelő osztályhoz. Egy plázában például semmilyen csomagot nem kell átvenni, ott csak flangálni kell egész nap, és ügyelni a rendre, figyelni a lopásokra.
Kedves utolsó, attól, hogy a te "nagy" cégeidnél még nem az volt a rendszer, máshol lehet. És nem csak mucsaj-akárhol. A stílusodon meg szerintem változtass, mert egyszer elkapnak a mucsajiak, és szét fogják kanolni a kicsi szádat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!