A mostani rezsihelyzetben a home office mennyire jó vagy nem jó megoldás? A cégnek jó ha nem kell miattam benn fűtenie, de nekem meg kell otthon és ezt be is vasalom rajta, HO támogatással béremeléssel
" ha nem vagy otthon, nem megy a fűés?"
nem, nem megy. Miért menne? Off. ennyi.
Mi fűtűnk idehaza, ha elmegyünk is, az 5 fok egyenesen röhejes, hosszabb távon is kevés a temperáláshoz. De eszembe se jutott ezen vergődni, 3 éve dolgozom itthonról, boldogan.
Te figyi, a tegnapi kérdésedet is törölték végül. Csaxólok. :)
Ezt most nem értem. 21 fokos a lakás/ház, bemész dolgozni, 5fokra állítod, hogy ne fagyjon el. Ez oké. Lehűl estére (ha épp olyan a szigetelés), aztán du-este felkapcsolod. nem kell idő, hogy felmelegedjen a ház?
Ilyenről még nem is hallottam, nálunk 0-24ben "online" a termosztát, sose kapcsoljuk ki. 22 fokon van oszt ennyi.
2 emeletes kertesház, alsó szint 310m2, felső 220m2, nem fizetünk többet, mint tavaly.
Ez a rezsiemelés csak azokra vonatkozik akik bizonyos határértéket túl haladnak.
"Ezt most nem értem. 21 fokos a lakás/ház, bemész dolgozni, 5fokra állítod, hogy ne fagyjon el. Ez oké. Lehűl estére (ha épp olyan a szigetelés), aztán du-este felkapcsolod. nem kell idő, hogy felmelegedjen a ház?
Ilyenről még nem is hallottam, nálunk 0-24ben "online" a termosztát, sose kapcsoljuk ki. 22 fokon van oszt ennyi.
2 emeletes kertesház, alsó szint 310m2, felső 220m2, nem fizetünk többet, mint tavaly.
Ez a rezsiemelés csak azokra vonatkozik akik bizonyos határértéket túl haladnak."
de én NEM EZT KÉRDEZTEM. ennek semmi köze a kérdésemhez.
Kérdező, szerintem te trollkodsz.
"nem, nem megy. Miért menne?" Azért drága, mert a fizika nem olyan, hogy kikapcsolod, kihűl a ház egy idő után, aztán bekapcsolod és jé, meleg lett. Kell 1-2 nap mire a falak, a padló, minden átmelegszik.
Semmi értelme kikapcsolni arra a pár órára, míg elmész otthonról.
Tizen éves kisgyerek vagy, aki trollkodik .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!