Milyen munkahelyi balesetek értek az életed folyamán?
Vendéglátásban a lábamra öntötte a szakács a forró olajat.
Vendéglátás: a kinti kukáknál beleestem egy 1 méter mély gödörbe, és rám esett a kuka, amit kivittem. Azóta is rossz a lábam, amelyik befordult alám, valszeg eltörött, vagy megrepedt, nem volt időm orvoshoz menni a munka miatt.
Pár évvel később az egészségügyben valaki kicserélte a 3% alkoholtartalmú fertőtlenítőt 70%-osra. Az újat a régi flakonjába töltötte és nem tűnt fel nekem, állagra, szagra nagyon hasonló volt. Konkrétan pár hét alatt azt vettem észre, hogy eltűnt a bőr a kezeimről, véres darabokban hiányzott a bőrréteg rólam.
Emiatt fel kellett mondanom, mert így nem tudtam tovább ott dolgozni, már a sima szappantól is felhólyagosodott a kezem, úgy szétbszódott a bőröm.
Utána sofőr lettem, hát, ott volt két közúti balesetem, de szerencsére csak anyagi kár keletkezett, nem sérült meg senki.
Futárkodtam, és fenékbe harapott egy pitbull az egyik címen. Sürgősségi, tetanusz, stb
Megrázott majdnem az áram, mert nem kapcsolták le megfelelően a biztosítékot és amikor szedtem szét valamit egy hatalmasat durrant a kezembe. Ebből majdnem balesett lett.
Illetve egyszer megégettem a kezem, mert annyira sérült volt egy akkumulátor, hogy ki is volt lyukadva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!