Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen munkahelyi balesetek...

Milyen munkahelyi balesetek értek az életed folyamán?

Figyelt kérdés
Melyik volt a legdurvább?
2022. szept. 3. 13:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
75%
Felújítás közben rám és 2 munkatársamra omlott egy pince.
2022. szept. 3. 14:13
 12/18 anonim ***** válasza:
84%
Műkörmöm volt és pakolászás közben többször is elég erősen beütöttem, egyszer így kettétört maga a műköröm és pár perc után azt vettem észre, hogy vér szivárog a résből. Valahogy leszedtem a műkörmöt, ami annyira fájt, hogy azt hittem, beszarok, de szerencsére nem történt nagy baj, csak a körmöm utolsó 1 mm-e felvált a körömágyról. Nem írtunk róla jegyzőkönyvet, meg nem is szóltam a feletteseimnek, mert az én hibám volt, végül is én csináltattam műkörmöt, meg nem akartam, hogy utána betiltsák a munkahelyen a műkörmöt és rám haragudjanak, akik szoktak körmöt csináltatni, hogy miattam lett megtiltva.
2022. szept. 3. 14:16
 13/18 anonim ***** válasza:
98%

Vendéglátásban a lábamra öntötte a szakács a forró olajat.

Vendéglátás: a kinti kukáknál beleestem egy 1 méter mély gödörbe, és rám esett a kuka, amit kivittem. Azóta is rossz a lábam, amelyik befordult alám, valszeg eltörött, vagy megrepedt, nem volt időm orvoshoz menni a munka miatt.

Pár évvel később az egészségügyben valaki kicserélte a 3% alkoholtartalmú fertőtlenítőt 70%-osra. Az újat a régi flakonjába töltötte és nem tűnt fel nekem, állagra, szagra nagyon hasonló volt. Konkrétan pár hét alatt azt vettem észre, hogy eltűnt a bőr a kezeimről, véres darabokban hiányzott a bőrréteg rólam.

Emiatt fel kellett mondanom, mert így nem tudtam tovább ott dolgozni, már a sima szappantól is felhólyagosodott a kezem, úgy szétbszódott a bőröm.

Utána sofőr lettem, hát, ott volt két közúti balesetem, de szerencsére csak anyagi kár keletkezett, nem sérült meg senki.

Futárkodtam, és fenékbe harapott egy pitbull az egyik címen. Sürgősségi, tetanusz, stb

2022. szept. 3. 14:23
 14/18 anonim ***** válasza:
97%

Megrázott majdnem az áram, mert nem kapcsolták le megfelelően a biztosítékot és amikor szedtem szét valamit egy hatalmasat durrant a kezembe. Ebből majdnem balesett lett.

Illetve egyszer megégettem a kezem, mert annyira sérült volt egy akkumulátor, hogy ki is volt lyukadva.

2022. szept. 3. 14:42
 15/18 anonim ***** válasza:
89%
Ráesett egy raklap a lábamra. Hetekig fájt, végül leesett a köröm a nagylábujjamról.
2022. szept. 3. 14:46
 16/18 A kérdező kommentje:
Csoda, hogy éltek még!
2022. szept. 3. 15:18
 17/18 anonim ***** válasza:
89%
Leestem egy raklapról, mert kibillent alattam egy macskakonzerv, aminek a fóliája meg volt bontva. Csak 70 cm magasról estem be a többi áru közé, de hetekig fájt a könyököm meg a térdem. De ejtettem a lábamra kutyakaja-konzervet is, a nagylábujjam körme bekékült meg a lábfejem bedagadt, nem volt kötelező az acélbetétes abban a munkakörben vagy legalábbis nem adtak.
2022. szept. 3. 15:26
 18/18 anonim ***** válasza:
77%
Kollégám rámöntötte a forró teáját, miközben ment el mögöttem.
2022. szept. 5. 01:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!